UFC

(VIDEO) Pojavila se snimka uhićenja Jona Jonesa: ‘Mrzim vas! Sve to jer sam velik i crn!‘

Jon Jones

 screenshot (YouTube, Las Vegas Review)
Dobili smo priliku vidjeti kako je izgledalo uhićenje Jona Jonesa nakon ‘Hall of Fame‘ ceremonije

Pet mjeseci prošlo je od incidenta koji je rezultiralo uhićenjem Jona Jonesa u Las Vegasu, nakon ceremonije tijekom koje je (po prvi put) postao dio "Kuće slavnih" UFC-a. Podsjećamo, Jones je uhićen nakon prijave koja je došla iz Caesars Palace hotela, gdje je Jones bio smješten sa svojom obitelji. Jedan od djelatnika hotela nazvao je policiju nakon što je čuo svađu, a onda u predvorju vidio Jonesovu zaručnicu s krvi u području glave.

Jones je uhićen nedaleko hotela te je nakon toga priveden u postaju. Do sada su bile poznate informacije kako je pri tome bilo malog opiranje, vrijeđanja policajaca, ali i oštećenja službenog vozila, a sad to možemo vidjeti i čuti putem snimke s "body kamere" jednog od policajaca koji su u uhićenju sudjelovali.

Na snimci više puta možemo vidjeti Jonesa, očito pod utjecajem alkohola ili nekih drugih opojnih sredstava, kako govori da je samo šetao ulicom te da su mu to policajci priuštili da bi uništili njegovu "Hall of fame večer".

"Mrzim vas, potpuno vas mrzim! Vi šmokljani jedni. Zašto to radite? Večeras sam imao Hall of Fame, a onda mi radite ovo dok sam samo hodao ulicom. Samo zato što sam velik i crn. Mrzim vas, mrzim vas, šmokljani! Zar crni čovjek ne smije malo popiti?", dio je onoga što je Jones govorio prije nego je, u očaju udario glavom u policijsko vozilo. Sve to možemo vidjeti.

Jonova supruga izjavila je policiji kako je u hotelskoj sobi, nakon što se Jones vratio iz izlaska, bio ponešto nasilan te da se to dogodilo pred njihove tri kćeri. Već kasnije tijekom istog tog tjedna izjavila je kako između Jona i nje nema nikakvih problema.

Predsjednik UFC-a Dana White je na sve reagirao tako što je rekao da je jednostavno loša stvar dovesti Jona Jonesa u Las Vegas i pustiti ga van.

Zanimljivo je kako je Jones nedugo prije tog dana rekao da je u potpunosti izbacio alkohol, da bi kasnije rekao kako je te večeri poklekao pod euforijom zbog svoje velike večeri. Nažalost, na kraju mu se velika večer pretvorila u niti malo lijepu noć, koju je proveo u ćeliji policijske postaje.

Još uvijek nije poznato kakve su Jonove ambicije po pitanju povratka u Octagon, iako svi sve glasnije govore o borbi za privremenu titulu teške kategorije između Stipe Miočića i njega.

Linker
19. lipanj 2024 09:32