UFC

Jones u svoj kamp za Miočića uključio čovjeka koji je pomogao Dani Whiteu: ‘Spreman sam za pobjedu!‘

Jon Jones

 Chris Graythen/Getty Images/Profimedia
Gary Brecka je u borilačkoj zajednici popularnost stekao surađujući s čelnim čovjekom UFC-a

Za potrebe monumentalnog okršaja sa Stipom Miočićem, koji će 16. studenog predvoditi UFC 309 priredbu u Madison Square Gardenu, Jon Jones u svom je pripremnom kampu odabrao birano društvo. "Bonesu" u pripremama za dugoiščekivanu borbu sa Stipom pomažu najbolji grappler svijeta, Gordon Ryan, osvajač zlatne olimpijske medalje u hrvanju, Gable Stevenson, bivši svjetski boksački prvak teške kategorije i aktualni prvi izazivač po WBO-u, Joseph Parker, a tim je sada dobio i novog, pomalo neočekivanog, člana. Riječ je, naime, o biologu Garyju Brecki.

Brecka je u MMA zajednici stekao popularnost surađujući s Danom Whiteom. Čelni čovjek UFC-a u rujnu 202. pristupio je, pod Brecikinim vodstvom, "10X Health Systems" testiranju, a rezultati istog sugerirali su kako je Whiteu preostalo još deset i pol godina života. Potaknut time, Dana je pristupio Breckinom protokolu (koji, među ostalim, uključuje hladne kupke, postove i terapije crvenim svjetlom) slušao sve smjernice i upute svog novog mentora, te u potpunosti promijenio životne navike, a onda i ostvario tjelesnu transformaciju koja je oduševile fanove. Isti čovjek, dakle, ubuduće će biti dio Jonesovog tima.

"Toliko sam počašćen što sam proveo dan s Garyjem Breckom i njegovom divnom suprugom. Ne mogu vam se dovoljno zahvaliti što ste cijeli dan proveli kod mene i pomogli mi s mojim ciljevima u kontekstu zdravlja i prehrane. Tvoje vodstvo i podrška mi toliko znače, smatram te pravim i pravim prijateljem. Također se osjećam tako motivirano i spremno da pobijedim i da se bavim svojim zdravstvenim putovanjem do kraja života", napisao je aktualni prvak UFC-ove teške divizije uz fotografiju s Breckom koju je objavio na svom Instagramu.

Linker
15. listopad 2024 22:02