UFC

Jorge Masvidal prognozirao meč između Covingtona i Edwardsa: ‘Nadam se da će ga iznijeti na nosilima‘

Jorge Masvidal

 -/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA -/instar Images/profimedia
‘Gamebred‘ je svjestan Colbyjevih hrvačkih i parteraških kvaliteta, ali vjeruje da aktualni prvak može obraniti titulu

UFC 296 priredba, koja je na rasporedu 17. prosinca, za kraj godine nam donosi pregršt zanimljivih mečeva, od kojih je svakako u prvom planu onaj između Leona Edwardsa i Colbyja Covingtona, koji će predvoditi čitav "event" u vegaškoj T-Mobile Areni. Hoće li "Rocky" drugi put obraniti titulu velter divizije ili će, pak, "Chaos", u 35-godini života, konačno zasjesti na tron. Svoju prognozu predmetnog obračuna sada je iznio i Jorge Masvidal, čovjek koji ima zajedničku povijest s obojicom glavnih aktera ove priče. Masvidalov rivalitet s Covingtonom vrlo je dobro poznat ljubiteljima slobodne borbe, a s druge strane, vjerojatno ne postoji fan koji nije upoznat s "Gamebredovom" i Edwardsovom, "three piece and soda" epizodom.

"Nadam se da će ga Leon staviti u nosila i je***im batinama izbiti psa iz njega. Leon izgleda jako dobro, a Colby je star i možda neće moći izdržati taj ritam", rekao je Masvidal u razgovoru za MMA Weekly, pa istaknuo da će, s obzirom na Covingtonove parteraške vještine, to biti jedna od Britančevih najtežih borbi u profesionalnoj karijeri:

"Ako ima gornju poziciju, Colby je stvarno ‘ljepljiv‘, drži protivnika i ne pušta. Leon, s nekim poboljšanjima u hrvačkom dijelu i ako zadrži borbu na nogama, može uspjeti. Nadam se da će uspjeti, ali bit će to jedan od njegovih najtežih mečeva jer se Colby neće doći boriti, on će doći njuškati njegovo međunožje. On to može raditi 25 minuta, primit će ga najčvršće što može i samo njuškati. Leon mora biti spreman na to, ali mislim da može uspjeti. Nadam se da će Colbyja iznijeti na nosilima".

Linker
17. svibanj 2024 05:27