UFC

Jorge Masvidal putem Twittera odgovarao je fanovima: ‘Da nisam borac, bio bih mrtav ili u zatvoru‘

Jorge Masvidal
 Alex Menendez/Getty images/Profimedia
‘‘Gamebred‘‘ ne odustaje od svojih ambicija za osvojiti UFC-ov pojas

Nešto više od tri mjeseca prošla su od UFC 261 priredbi. Jorge Masvidal i Kamaru Usman predvodili su tu priredbu, a Nigerijac je nokautirao ''Gamebreda'' i time nanio Masvidalu drugi poraz nokautom u karijeri. Još je jedino je Rodrigo Damm davne 2008. godine uspio zaustaviti Jorgea nokautom, a valja naglasiti kako je Masvidal odradio čak 50 profesionalnih MMA mečeva u karijeri.

''Gamebred'' se oporavio od teškog poraza i želi odraditi još jednu borbu do kraja ove godine. 36-godišnjak s Miamija trenutno je sedmorangirani borac UFC-ove velter kategorije i teško je očekivati kako će dogurati do još jedne prilike za pojas. Međutim, radi se o trenutno jednom od najpopularnijih boraca na kompletnom rosteru i još puno toga Jorge ima za pružiti. Sinoć je Masvidal putem svog Twitter profila odradio Q&A sa svojim pratiteljima te je odgovorio na nekoliko zanimljiv pitanja. Jedno od pitanja odnosilo se na Masvidalov cilj u nastavku karijere, a ''Gamebred'' je bio jasan kako i dalje želi pojas.

''Idući cilj šampione? Koga želiš za idućeg protivnika?'' upitao je jedan od pratitelja, a Masvidal je odgovorio: ''Bilo koga tko me ponovno dovodi do titule (napada na titulu, op.a.). Nikoga ne diskriminiram.''

Kroz nekoliko 'tvitova' Masvidal je obznanio kako želi još jednu borbu protiv Kamarua Usmana. Jedan od fanova pitao ga je želi li tu borbu samo zbog pojasa ili mu jednostavno želi uzvratiti za teški nokaut.

''Zbog oba razloga, ali više zato što me nokautirao. Moram mu uzvratiti za to.'', odgovorio je Masvidal.

Iskazao je Masvidal interes i za revanš protiv ''Wonderboyja'' kao i za novu borbu protiv Natea Diaza. Među upitima fanova pronašlo se i pitanje vezano za Colbyja Covingtona. Masvidal i Colby nekoć su bili cimeri i najbolji prijatelji, no zadnjih nekoliko godina poprilično su visoke tenzije među njima i mnogi bi rado vidjeli taj meč.

''Kada ćete se ti i Colby međusobno susresti?'', upitao je jedan od fanova, a Jorge je odgovorio: ''On je unajmio policajce kako bi ga štitili'', aludiravši pritom na slučaj iz studenog 2017. godine kada su se Fabricio Werdum i Colby Covington sukobili verbalno i fizički, a ''Chaos'' je zatim pozvao policiju.

Masvidal je odgovorio na još niz zanimljiivih pitanja, a sve možete pročitati na njegovom Twitter profilu. Za kraj ćemo izdvojiti jedno zanimljivo pitanje koje se tiče Masvidalova života.

''Koju bi karijeru odabrao da nisi postao borcem?'', glasio je upit, a ''Gamebred'' je zanimljivo odgovorio:

''Bio bih u zatvoru ili mrtav.''

Linker
19. travanj 2024 00:53