UFC

Još deset dana do UFC 248 spektakla, pogledajte kako je UFC posložio program

Adesayna, White i Romero
 screenshot/Youtube
Do UFC 248 priredbe preostalo je još deset dana te je danas objavljen kompletan popis i raspored borbi koje će se 7. ožujka održati u Las Vegasu, predvođene dvjema borbama za UFC titulu.

Israel Adesanya svoju će prvu obranu titulu UFC prvaka srednje kategorije imati protiv Yoela Romera, protivnika kojeg je sam tražio, odnosno kojeg je od UFC-a zahtijevao. I upravo oko njih dvojice vrtjet će se cijela priča priredbe. Ipak, tu je i još jedan okršaj za najvrjedniji pojas u svijetu mješovite borbe. Svoju također prvu obranu titule upisat će Weili Zhang. Kineskinju čeka težak ispit i izuzetno motivirana protivnica, Joanna Jedrzejczyk. Poljakinja se namjerava vratiti na tron i ništa ne želi prepustiti slučaju.

Na glavnom programu nalaze se još tri borbe. Beneil Darisuh borit će se u lakoj kategoriji protiv Drakkara Klosea, a ništa manje uzbudljiva nije niti borbe velter kategorije između Neila Magny i kineskog nokautera Li Jinglianga. PPV dio programa otvorit će također velteraša, Max Griffin i Alex "Cowboy" Oliveira.

Vrlo uzbudljiv je i uvodni program kojeg predvodi povratak Seana O'Malleya. Talentirani bantamaš svoju će prvu borbu nakon dvije godine odraditi protiv Josea Quineneza, a pratit ćemo i drugi UFC nastup danskog hrvača Marka Madsena protiv Austina Hubbarda. Saparbek Safarov čeka BJJ ikonu Rodolfa Vieiru, a tu je i borba Geralda Meerschaerta protiv Derona Winna.

Kako je program podijeljen na tri dijela, onaj početni zovemo ranim uvodnim borbama, a sadržavat će tri okršaja, koji će većini boraca tj. borkinja predstavljati ključan nastupa za ostanak na rosteru promocije. Ispod teksta pogledajte cijeli popis borbi.

UFC 248 - Raspored

Israel Adesanya vs. Yoel Romero
Zhang Weili vs. Joanna Jedrzejczyk
Beneil Dariush vs. Drakkar Klose
Li Jingliang vs. Neil Magny
Max Griffin vs. Alex Oliveira

Sean O'Malley vs. Jose Quinonez
Austin Hubbard vs. Mark Madsen
Saparbek Safarov vs. Rodolfo Vieira
Gerald Meerschaert vs. Deron Winn

Polyana Viana vs. Emily Whitmire
Jamall Emmers vs. Movsar Evloev
Danaa Batgerel vs. Guido Cannetti

Linker
23. travanj 2024 21:15