UFC

Još jedna bomba iz UFC-a! Sean O‘Malley borit će se protiv Petra Yana na vjerojatno najboljoj priredbi godine

Sean i Yan

 Screenshot (youtube, Ufc)
Priredba će vrlo lako biti najbolja ove godine

Odlične vijesti dolaze nam iz UFC-ove bantam kategorije! Ranije smo prenijeli da će se na UFC 280 priredbi 22. listopada (deseti mjesec) održati borba i za pojas u bantam kategoriji, a rukavice će ukrstiti i Petr Yan i Sean O‘Malley.

Sean je u svom posljednjem meču ostao ‘kratkih rukava‘. Borba protiv Pedra Munhoza je završila razočaravajuće za sve, a prekinuta je zbog slučajnog uboda u oko nakon čega Munhoz više nije mogao nastaviti.

U najnovijem izdanju DC&RC podcasta gost je bio popularni O‘Malley. Na pitanje što je sljedeće za njega, Sean je odgovorio: ‘‘Dobivam borbu koju želim, ali i borbu koju ljudi žele. Borim se protiv Petra Yana 22. listopada (deseti mjesec) u Abu Dhabiju. Jako sam uzbuđen, skoro pa ne mogu vjerovati da se ovo događa. Da, Petr Yan 22.10.‘‘

S druge strane, Petr Yan je u trenutno posljednjem meču poražen od prvaka Aljamaina Sterlinga podijeljenom sudačkom odlukom. Nakon njihovog prvog meča i nesretne završnice, Yan je u međuvremenu pobijedio i Coryja Sandhagena. Nakon što je u četvrtom mjesecu izgubio u revanšu protiv Sterlinga, čekao se trenutak u kojem ćemo saznati njegovog sljedećeg protivnika.

UFC 280 bi vrlo lako mogao postati najbolji ‘card‘ ove godine, a za sad potvrđene borbe to i obećavaju. Vjerujemo kako će ova borba uistinu i biti pravi vatromet.

Linker
20. travanj 2024 17:52