UFC

Julianna Pena prisiljena otkazati vrlo bitan meč s Aspen Ladd

Julianna Pena
UFC-ova "contenderica" u bantam kategoriji, Julianna Pena, je morala odustati od nastupa protiv Aspen Ladd na nadolazećem UFC on ESPN 8 eventu, koji se uskoro održava u američkom Columbusu.

Iako za sada nema službenih informacija, borilački portali pišu da se Pena ozlijedila na treningu i da je to razlog zašto je otkazala nastup 28. ožujka. Vijest je prvi objavio MMAJunkie uz napomenu da se za sada ne zna tko bi je mogao zamijeniti.

Meč Pena vs. Ladd je najvjerojatnije trebao odrediti buduću izazivačicu u bantam kategoriji. Titulu vrlo uvjerljivo drži dvostruka prvakinja Amanda Nunes.

Nakon što je pobijedila u 18. sezoni šoua "The Ultimate Fighter", Pena je u narednom periodu ubilježila impresivnih 5-1 unutar Octagona. Jedini poraz je zaradila od aktualne prvakinje Valentine Shevchenko. No, posljednje dvije godine ova je sjajna borkinja pauzirala radi trudnoće i rođenja prve kćeri. U akciju se vratila prošlog srpnja protiv bivše prvakinje Nicco Montano impresivnim slavljem.

Ladd je u zadnjem nastupu slavila protiv Yane Kunitskaye. Za sada u UFC-u ima sjajnih 4-1 i u slučaju nove pobjede jojh se smiješi izazivačka pozicija broj jedan u bantam kategoriji.

Linker
11. svibanj 2024 04:43