UFC

Justin Gaethje podijelio mišljenje o Colbyju Covingtonu: ‘Užasna osoba, ali vraški dobar borac‘

Colby Covington
 ROSLAN RAHMAN/AFP/Profimedia
‘‘Highlight‘‘ ne može sakriti kako ne voli Covingtona, no odao je priznanje njegovim vještinama

Sve smo bliže UFC 268 priredbi koja će se održati 06. studenog u njujorškom Madison Square Gardenu. Priredbu će predvoditi borba za prvaka velter kategorije. Aktualni prvak Kamaru Usman u revanšu protiv Colbyja Covingtona branit će svoj pojas. Dvojica vjerojatno najboljih velteraša na svijetu prvi meč odradili su u prosincu 2019. godine, a Usman je slavio tehničkim nokautom krajem pete runde.

Izuzev sjajnog obračuna u velter, UFC 268 priredba nudi još niz odličnih borbi. Jedna od njih jeste ona između Justina Gaethjea i Michaela Chandlera. Ususret nadolazećoj priredbi, Justin Gaethje dobiva sve više medijskog prostora. ''Highlight'' je tako razgovarao s ESPN-ovim Brettom Okamotom, a dobio je priliku osvrnuti se i na Colbyja Covingtona.

''Colby mi se tako jako ne sviđa i stoga želim vidit kako ga Kamaru i stoga želim vidjeti kako ga Kamaru uistinu stavlja na kušnju. Ali Covington je vraški dobar borac. On je govnar i užasna osoba, ali je dobar borac.'', rekao je Gaethje nešto s čime se većina ljudi slaže.

Ipak, bitno je prisjetiti se kako Colby Covington nije uvijek bio borac koji se konstantno služi ''trash talkom'' i nerijetko prelazi granice dobrog ukusa. Naime, vodstvo UFC-a prijetilo je Covingtonu još 2017. godine kako bi mogao biti otpušten iz promocije jer su ga smatrali dosadnim unatoč nizu od četiri pobjede. Colby je savladao Maiu dominantnom predstavom, a zatim je brazilsku publiku nazvao prljavim životinjama. ''Chaos'' je par godina kasnije u intervjuu s Candace Owens objasnio kako su mu te izjave spasile karijeru.

Linker
15. travanj 2024 17:53