UFC

Sean Strickland nije iznenađen Rockholdovim otkazivanjem: ‘Skoro sam ga uspavao na sparingu‘

Sean Strickland
 Screenshot (youtube, Maclife)
Sedmorangirani izazivač srednje kategorije reagirao je na Rockholdovo otkazivanje nastupa

Bivši UFC-ov prvak Luke Rockhold nažalost otkazao je meč protiv Seana Stricklanda. Borci srednje kategorije trebali su se obračunati 06 .studenog u New Yorku, no Rockhold je nastup otkazao zbog ozljede. Luke će tako pričekati na prvi nastup još od srpnja 2019. godine kada ga je nokautirao Jan Blachowicz. Rockholdov protivnik Sean Strickland tvrdi kako nije iznenađen ovakvim raspletom.

‘‘Znao sam da se neće pojaviti u borbi. Nitko nije iznenađen.‘‘, napisao je Strickland na Instagramu, a zatim je dodao komentar napisavši:

‘‘Jednom sam sparirao s njim i skoro sam ga uspavao. On nije niti odradio drugu rundu, samo je odšetao iz dvorane. Znao sam da se ovo neće dogoditi.‘‘

image
Komentari Seana Stricklanda
Instagram (sean Strickland)

Dojam je kako Sean nije naročito razočaran, no sigurno se nada zamjenskom protivniku. Jedan od onih koji su se ponudili jeste Brendan Allen. 25-godišnjak ima pet pobjeda unutar UFC-a, a jedini poraz doživio je upravo protiv Seana Stricklanda u studenom protekle godine. Strickland je Allena završio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Allen već ima ugovoren meč protiv Brada Tavaresa za 04. prosinca ove godine. Teško je očekivati da će UFC-ovi matchmakeri ubaciti baš njega kao zamjenu za Rockholda, no nadamo se kako će Strickland ostati na programu i dobiti adekvatnog protivnika. U međuvremenu, Sean je na svom Instagram profilu podijelio zanimljiv video. Naime, predstavnici USADA-e došli su ga testirati u trenutku kada je Strickland sa svojim prijateljima pucao iz puške gađajući pivske limenke. Sean je ipak ostao pomalo razočaran jer USADA-ini predstavnici nisu bili zainteresirani sudjelovati u toj igri.

Linker
16. travanj 2024 08:04