UFC

Justin Jaynes ne žali za prokockanom plaćom, Lando Vannata mu ne vjeruje

Justin Jaynes
 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Borcu UFC-ove perolake kategorije nije se isplatila prevelika samouvjerenost u vlastite vještine

Justin Jaynes UFC-ov je borac perolake kategorije. Proteklog vikenda uspio je privući pozornost na svoju borbu unatoč činjenici da se borio na preliminarnom dijelu priredbe te da on i Charles Rosa nisu niti blizu najzvučnijim imenima koje smo gledali na UFC Fight Night 190 priredbi. Međutim, Jaynes je javno objavio kako će se kladiti na svoju pobjedu te uložiti cijeli svoj honorar u tu okladu. Nažalost po njega, ta ideja nije dobro prošla.

Nakon tri runde te 15 minuta borbe, Charles Rosa savladao je Jaynesa podijeljenom sudačkom odlukom i čini se kako borac nadimka ''Guitar Hero'' ide kući praznih džepova. Justin se oglasio po pitanju ove teme na svom Instagram profilu. Njegova objava zapravo uključuje screenshot komentara koji je napisao UFC-ov borac Lando Vannata.

''Justin je požalio zbog svega'', napisao je ''Groovy'', a Jaynes mu je odgovorio:

''To je razlika između mene i tebe. Ne žalim ni za čim i učinio bih to ponovno.''

PItanje je vjeruje li i sam Jaynes u to što tvrdi, a sigurno je kako ni njegovim trenerima nije naročito drago što su ostali bez honorara. Izgubljenih 25 tisuća amerićkih dolara nije jedini problem koji je pogodio ''Guitar Heroa'' u svemu ovome. Treba uzeti u obzir kako je na kraju krajeva izgubio i samu borbu, a sada je na četiri poraza u nizu unutar UFC-a. Izvjesno je kako njegova iduća plaća neće biti od strane UFC-a, a ostaje nada kako je Jaynes izvukao određene pouke iz cjelokupne situacije.

Linker
21. travanj 2024 21:21