UFC

‘Kad sam se umirovio, rekao sam vam da ću uzimati steroide. Sad se vraćam i moram pišati čisto.‘

Donald Cerrone

 Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Donald Cerrone je objavio video u kojem najavljuje svoj povratak u UFC i priznaje da je na steroidima

Čini se da Donald Cerrone prekida svoju mirovinu.

"Cowboy" je završio svoju karijeru nakon poraza ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi protiv Jima Millera na UFC-u 276 u srpnju 2022. godine — njegovog šestog uzastopnog poraza (ne računajući jedan ‘‘no contest‘‘) u oktogonu. Sada, nakon 48 nastupa u UFC-u i WEC-u te ukupno 55 MMA borbi, Cerrone kaže da izlazi iz mirovine s nadom da će ostvariti ukupno 50 nastupa pod Zuffa brendom.

Pogledajte Cerroneovu najavu u videu ispod.

"Želim se vratiti (u UFC) i odraditi još dvije borbe", rekao je Cerrone. "Kada sam se umirovio, rekao sam vam da idem srediti kosu i krenuti uzimati steroide.‘‘

"Brojka 50 mi već neko vrijeme stoji na pameti."

Cerrone kaže da posljednjih nekoliko godina surađuje s jednom tvrtkom i uzima TRT (testosterone replacement therapy) te "hrpu peptida", ali sada planira prestati s tim kako bi se vratio u UFC-ov program testiranja na doping.

"Za sve vas koji kažete: ‘Oh, što ako kreneš to uzimati, nećeš se moći skinuti.‘ Pa, sada moram prestati i pišati čisto."

Bivši UFC izazivač za titulu kaže da mu je u planu "boriti se za nekoliko mjeseci." Nakon umirovljenja, Cerrone je uvršten u UFC-ovu Kuću slavnih 2023. godine. Ovaj 41-godišnjak drži nekoliko UFC-ovih rekorda, uključujući najviše ‘‘post-fight‘‘ bonusa u UFC/WEC povijesti, njih čak 23.

Linker
15. listopad 2024 17:54