UFC

Kevin Holland pravi je superheroj: UFC-ov borac dan uoči pobjede nad Meansom spriječio je krađu

Kevin Holland i Tim Means

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
29-godišnji američki borac jako često se nalazi u ovakvim situacijama

UFC-ov velteraš Kevin Holland jako dobro se proveo u glavnom gradu Texasa, Austinu. Nakon što je ranije ove godine prešao u velter kategoriju i nokautirao Alexa Oliveiru, Holland je sinoć prisilio Tima Meansa na predaju i tako je došao do druge uzastopne pobjede u toj kategoriji.

Nakon uspješne 2020. godine (pet pobjeda u jednako toliko nastupa) te neuspješne 2021. godine (dva poraza i ''no contest''), Holland je ponovno u naletu.

Izuzev pobjede, Holland je nagrađen i bonusom od 50 tisuća dolara za svoju pobjedu prekidom, a sve to došlo je nakon zanimljive situacije koju je Kevin Holland imao dan prije svoje borbe. Naime, niti 24 sata uoči meča, Holland je na ulicama Austina zaustavio lopova koji je pokušao ukrasti nekoliko bočica parfema.

Hollandov menadžer Oren Hodak u razgovoru za MMA Junkie otkrio je više informacija. Naime, Holland se zaputio u potjeru za spomenutim kradljivcem nakon što je uočio kako jedna osoba trči za lopovom, uz povike da je nešto ukrao. Holland je uspio sustići bjegunca, oborio ga je na tlo i oduzeo mu je ukradene bočice parfema, a zatim ih je vratio vlasniku. Na licu mjesta bio je i svjedok koji je u Hodakovom videu prepričao što se dogodilo.

''Vidio sam dvojicu tipova kako trče za nekim drugim tipom i pomislio sam da se šale i igraju neku igru. Nakon toga sam čuo kako jedan od tipova govori: 'ostaviš li ih (parfeme), neću te prebiti'. Tada sam shvatio da se radi o krađi. Prije nego sam uspio izvaditi mobitel i snimiti situaciju, oni su već daleko odmakli.'', a zatim je Holland dao svoj osvrt.

''Sjedili smo ovdje ne radeći ništa. Uzeli smo vodu iz trgovine i bio sam tu s trenerom. Tada smo vidjeli nekog tipa kako trči niz ulicu pa smo odlučili poraditi na kondiciji i lovili smo ga. Tako smo to odradili, to smo danas učinili.'', rekao je preznojeni Holland.

Ovo je inače samo jedan od brojnih herojskih činova od strane ovog UFC-ovog borca. Ranije ove godine razoružao je osobu koja je pucala u restoranu, a u desetom mjesecu protekle godine spriječio je razbojnika u pokušaju krađe automobila. To su samo neka od njegovih djela zbog kojih ga i Dana White naziva superherojem, a takav epitet iz mjeseca u mjesec sve više zaslužuje.

Linker
19. travanj 2024 18:52