UFC

(VIDEO) Conor će pokušati ovo izbjeći: Ponovno pogledajte drugi susret McGregora i Poiriera

Conor McGregor vs. Dustin Poirier
 screenshot (YouTube, UFC)
Treća borba protiv Dustina Poiriera ključ je nastavka karijere Conora McGregora

Conor McGregor bio je favorit pred borbu koju je početkom ove godine odradio protiv Dustina Poiriera. To je zapravo bio realan pogled na situaciju, znajući na koji je način završila borbu koju su odradili 2014. godine. Ipak, dogodilo se ono zašto volimo MMA, iznenađenje. Poirier je uspio ostati priseban u trenucima unutar prve runde kad se našao u problemima te je čvrsto se držeći svoje taktike uspio borbu završiti u drugoj rundi.

Za 10. srpnja ugovorena je njihova treća borba, a McGregor ima jako dobru lektiru za naučiti, ako ne želi drugi put ove godine doživjeti isto, čime bi njegove šampionske ambicije, koje i dalje ne sakriva, imale puno manje smisla nego u ovom trenutku. No, na UFC 264 priredbi morat će izbjegavati sve ono što je dozvolio u siječnju.

To se najbolje može vidjeti u snimci borbe, a istu je UFC objavio na svom YouTube kanalu. Možda prvi put niste primijetili koliku udarci u Conorove noge rade štetu. Možda niste vidjeti način na koji se Dustin kretao, čak i spreman primiti pokoji udarac, samo da bi nastavio slijediti svoj plan. Možda niste vidjeli kako se Conorova kondicija svakim tim udarcem samo sve više gasila. Sad je prilika da sve to dobro promotrite.

Može li Conor McGregor odgovoriti na ono što može ponuditi Dustin u njihovoj trećoj borbi? Koji od njih dvojice ima više do sada sakrivenih asova u rukavu? Može li Irac još jednom vratiti motivaciju kakvu je imao dok se borio da bi tek stekao ono sve što danas ima u izobilju? Odgovore na ta pitanje dobit ćemo u glavnoj borbi UFC 264 priredbe. Do tada imamo priliku prisjetiti se onoga što se dogodilo na UFC 257.

Linker
26. travanj 2024 14:57