UFC

Khamzat Chimaev: ‘Nadam se da će Diaz preživjeti pet rundi, ali zapravo neće niti prvu‘

Khamzat Chimaev

 Screenshot (youtube, Ufc)
Diaz i Chimaev predvode subotnji UFC 279

Iako su se njegovi fanovi nadali da će za svoj posljednji UFC nastup dobiti nešto lakšeg protivnika, kolegu veterana, UFC se Nateu Diazu odlučio dati Khamzata Chimaeva, jednu od svojih nadolazećih i najtalentiranijih zvijezda. Kladionice Diazu baš i ne vjeruju, a dojam je da većina fanova smatra kako je Diaz tu doveden na najblaže rečeno dominaciju u režiji Chimaeva.

‘Borz‘ također smatra kako Diaz tu nema previše šanse, iako je nedavno jednom prilikom izjavio kako se u borbi svašta može dogoditi i da se ne smije tako lako otpisivati Diaza. No, danas je rekao kako se ‘nada‘ da će Nate uspjeti preživjeti svih pet rundi.

‘‘Što on može učiniti? Borba je u velteru, a ja se mogu boriti i u teškoj. Mislim da taj tip neće preživjeti niti jednu rundu. Iako, nadam se da će preživjeti svih pet. To bi bilo dobro za njega, pokazao bi srce i UFC napustio kao ratnik. Ako ga prebijem u prvoj rundi svi će reći kako je Nate prestar i da treba otići kući‘‘, rekao je Chimaev za MMA Junkie.

‘‘Svi trenuci u UFC-u su veliki trenuci za mene. Odličan je osjećaj boriti se protiv Natea Diaza, tipa koji je preko 15 godina u UFC-u, legenda je. Ovo je možda njegova posljednja borba. Ali, skinut ću mu glavu. Ja kad dođem ovdje, ne skupljam bodove i ne igram igrice. Dolazim prebiti sve i skinuti im glave‘‘, zaključio je Chimaev.

Linker
27. travanj 2024 01:29