UFC

(VIDEO) Chimaev reagirao na sukob s Hollandom i Diazom: ‘Rekao sam im da se ne igraju s nama‘

Khamzat Chimaev

 Twitter (giorgi Kokiashvili)
Neporaženi čečensko-švedski borac brzo se oglasio putem Instagrama

Jedan od trojice krivaca za otkazivanje sinoćnje UFC-ove konferencije za medije, Khamzat Chimaev, vrlo brzo nakon spomenutog incidenta oglasio se putem ‘‘storyja‘‘ na svom Instagram profilu.

Čečen i Kevin Holland zapravo su započeli cijeli sukob verbalnom raspravom, a zatim je došlo i do naguravanja, ali veći fizički sukob je spriječen. Kasnije se umiješao tim Natea Diaza, a oni su se pokušali sukobiti s timom Khamzata Chimaeva. Bilo je tu bacanja bočica s jedne na drugu stranu, pokušaja fizičkog obračuna itd., a Dana White i UFC na kraju su morali otkazati konferenciju za medije.

‘‘Rekao sam im da se ne igraju s nama. Kevin i Nate dobili su ono što su zaslužili.‘‘, rekao je Khamzat u videu koji je objavio na svom Instagram profilu.

Nema sumnje kako će sada svaka uključena strana iznositi priču u kojoj će isticati da su nadjačali onu stranu s kojom su se sukobili, a zanimljivo je da još uvijek nema nikakvih snimki ovog incidenta.

Možda UFC-ov Embedded serijal obuhvati neke detalje koji će nam zornije prikazati što se zapravo dogodilo i čiji tim je ‘‘dobio ono što zaslužuje‘‘. Ovako će ostati na nagađanjima i tvrdnjama boraca koji su sudjelovali, no svaki će imati svoju stranu priče, a te strane gotovo sigurno će se razlikovati.

Bo Nickal, ponajbolji američki hrvač i borac koji putem Dana White‘s Contender Seriesa pokušava doći do ugovora s UFC-om, možda je dao i najbolji osvrt na ovu situaciju.

‘‘Neprofesionalno. Doslovno se borimo u kavezu, a borci i dalje misle da moraju dokazivati koliko su opaki. Opustite se svi.‘‘, riječi su Nickala.

Jedan od njegovih pratitelja istaknuo je kako takve situacije ‘‘stvaraju legende i zvijezde‘‘ te da se na taj način promoviraju i prodaju borbe. Nickal je ostao pri svom stavu.

‘‘Ne znam čovječe, postoji jasna linija između prodavanja borbi i pretjerivanja. Što ako se borba otkaže? Jesam za dramu, ali nemojmo biti glupi.‘‘, zaključio je Bo Nickal.

Linker
20. travanj 2024 05:30