UFC

Kladionice u ponudu uvrstile meč Diaz vs. Masvidal, provjerili smo tko je favorit!

Jorge Masvidal i Nate Diaz
Iako meč još uvijek nije služben, a niti nema posebnih informacija o tome kako teku pregovori između tri strane, jasno je da nitko iz MMA zajednice ne bi imao ništa protiv dvoboja između Natea Diaza i Jorgea Masvidala. Kladionice nemaju problema s činjenicom da potpisi nisu na ugovoru; one su ovaj par već uvrstile u svoju ponudu.

Nekoliko "online" kladioničarskih kuća je već uvrstilo meč Diaz vs. Masvidal u svoje ponude, a mi smo odlučili provjeriti tko je favorit u očima "bookmakera". Naravno, da bi se oklada realizirala, ovaj UFC dvojac mora odraditi međusobni dvoboj u 2019. godini, što je prilično izgledno i očekivano.

U ovom trenutku na slavlje Masvidala možete dobiti koeficijent od 1.61 što ga čini priličnim favoritom. Kvota na pobjedu Natea Diaza je 2.45. Diaz je ponovno autsajder, baš kao što je bio protiv Anthonyja Pettisa. Dapače, ovaj put mu kladionice još manje vjeruju nego uoči obračuna sa "Showtimeom". To treba pripisati prije svega iznimno impresivnim posljednjim nastupima Masvidala. U zadnja dva meča je nokautirao Darrena Tilla i Bena Askrena katapultirajući se među "top contendere" u velter kategoriji.

Diaz je prije nekoliko dana na UFC-u 241 odlukom sudaca svladao Anthonyja Pettisa. Bio je to njegov povratak nakon tri godine izbivanja iz Octagona. Nakon impresivnog slavlja je već u Octagonu prozvao Masvidala, a ulog je "titula najvećeg je*** majke" koju smatra da trenutačno posjeduje.

Analitičari očekuju da bi ovaj dvoboj, ukoliko dođe do realizacije, trebao biti komercijalno najuspješniji MMA meč u 2019. godini s obzirom na trenutačnu popularnost ova dva borca.

Jorge Masvidal vs. Nate Diaz 1.61 vs. 2.45

Linker
07. svibanj 2024 23:05