UFC

‘Lav ostaje lav‘: Marvin Vettori se oglasio nakon poraza, na Instagramu napisao haiku

 Marvin Vettori 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Što je sljedeće za njega se ne zna, a ne zna se ni što je za Cannoniera

Težak je poraz Marvin Vettori doživio protekle subote od Jareda Canonniera na UFC on ESPN 46 priredbi. Iako nije bilo prekida, Cannonier je postavio rekord na njemu i pogodio ga s najviše značajnih udaraca u povijesti UFC-ove srednje kategorije. Vettori je pokazao da ga je užasno teško završiti, no zasigurno je primio ogromnu štetu.

Bio je to okršaj dvojice bivših izazivača koji nisu uspjeli s trona skinuti prvaka Adesanyu, a Vettori mu je, ruku na srce, pružio dosta teži meč nego Cannonier. Bez obzira na to, Vettori gotovo u cijeloj borbi nije uspio ugroziti Cannoniera, osim u prvoj rundi što nije previše utjecalo na njega.

Povodom ovog poraza se na svom Instagram profilu sada oglasio i sam Vettori:

‘‘Lav ostaje lav.

Duh nikada nije bio slomljen.

Vratit ću se jači, obećavam vam to‘‘, napisao je kratko Marvin.

Vettori još od onog poraza od Adesanye nikako da uspije povezati dvije pobjede. Prvo je pobijedio Paula Costu, a zatim ga je deklasirao Robert Whittaker. Nakon toga je pobijedio Romana Dolidzea, a zatim je sad opet izgubio od Jareda Cannoniera.

Što je sljedeće za njega se ne zna, a ne zna se ni što je za Cannoniera. Možda je najizglednija opcija gubitnik između Du Plessisa i Whittakera, ali treba prvo pričekati da se taj meč i odvije da bi mogli nešto konkretnije reći.

Linker
27. travanj 2024 22:09