UFC

Leon Edwards: ‘Covington je kukavica, uvijek je to i bio. Djecu i mrtve roditelje treba držati van ovih priča‘

 Leon Edwards vs. Colby Covington 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Od Covingtona se očekivalo da će na sve načine pokušati pobijediti jer mu je ovo bila vjerojatno zadnja prilika da napadne titulu, no on je oklijevao cijeli meč

Puno je toga Colby Covington najavljivao kako se približavao noćašnji okršaj s Leonom Edwardsom, a gotovo ništa od toga nije uspio provesti u meču. Leon je rutinski slavio nakon pet rundi, te iako ni on nije pokazao ništa posebno, napravio je dovoljno da porazi Covingtona i zadrži pojas.

Nije Colby birao sredstva, a na posljednjoj press konferenciji je vrijeđao i Edwardsovog mrtvog oca. Očekivalo se da će stoga Colby dati sve od sebe u kavezu, no nije pokazao ništa. Upravo to je prokomentirao i Edwards na press konferenciji nakon priredbe.

‘‘Je**š tog tipa, jednostavno. Fokusirajte se na sebe. To je ono što je on htio. On je htio da ja nasrnem na njega, a onda me srušiti. Ono što je prije meča pričao je bilo jako za***ano, ali eto, moram odraditi posao. Nisam ni ja imao svoj najbolji nastup, mislio sam da će ovo biti dosta aktivnija borba‘‘, rekao je Edwards pa nadodao:

‘‘On je kukavica, uvijek je i bio kukavica. Čak i kad izgubi borbu, nastavi tražiti izlike i govoriti kako je pobijedio. Kada ga je Usman nokautirao i slomio mu vilicu, govorio je da je kriv Marc Goddard. Uvijek je kriv netko drugi kada izgubi. Mislim da djeca i mrtvi roditelji trebaju biti van ovih priča. Ne razumijem kako netko to može koristiti da proda borbu ili neku drugu zabavu‘‘.

Od Covingtona se očekivalo da će na sve načine pokušati pobijediti jer mu je ovo bila vjerojatno zadnja prilika da napadne titulu, no on je oklijevao cijeli meč. Edwards je zasluženo slavio, a Colby i dalje proziva suce.

Linker
30. travanj 2024 07:46