UFC

Leon Edwards još uvijek zamjera Masvidalu izazivanje sukoba u Londonu: ‘Ne mogu to pustiti‘

Masvidal i Edwards

 Mmaweekly
Iako bi Edwards vjerojatno htio meč protiv Masvidala, neminovan je treći meč protiv Usmana

U osmom je mjesecu Leon Edwards nokautirao Kamarua Usmana i uzeo mu pojas u velter kategoriji te je tako postao i prvi čovjek koji ga je u UFC-u pobijedio. Nakon toga je Edwards postao ‘‘tražena roba‘‘ za sve rangirane borce u diviziji, no s obzirom na Usmanovu dominaciju do tog nokauta vrlo vjerojatno ćemo gledati i njihov treći međusobni meč.

No, postoji jedan borac kojeg i sam Edwards zasigurno želi više nego treći meč protiv Usmana, a radi se naravno o Jorgeu Masvidalu s kojim je 2019. imao sukob u backstageu iz kojeg je Leon izašao s ranom na licu.

Sada kada je prvak Masvidal bi sigurno prihvatio tu borbu što je nekoliko puta već i rekao, a čini se da ni Edwards ne bi imao ništa protiv. Jučer je rekao da mu još zamjera izazivanje tog sukoba prije tri godine.

‘‘Ne mogu to pustiti. Jednostavno ne mogu, to se dogodilo prije tri godine. Morat ću mu to vratiti ili u kavezu ili na ulici, jednostavno mu moram vratiti. Ne sviđa mi se taj lik, imali smo sukob u backstageu. To je također bilo na mom terenu u Londonu, ali su ga zaštitari maknuli i kasnije istjerali iz zemlje‘‘, rekao je Edwards za Breakfast Club.

Nije nikakva tajna da je Masvidal puno lakši meč za Edwardsa i nije čudno da priču želi gurati u tom smjeru, no s obzirom na Usmanova postignuća sigurno je da će prvo morati odraditi treći meč s njim. Ukoliko opet pobijedi, onda će imati slobodnije ruke.

Linker
27. travanj 2024 06:38