UFC

Leon Edwards o Conoru McGregoru: ‘Nije mi prijatelj niti mu se divim, ali dobar je za sport. Privatni život me ne zanima‘

Conor McGregor

 Kelvin Ma/Zuma Press/Profimedia
Nema dvojbe da je Conor McGregor izvukao najviše iz UFC-a što je mogao, a posljedično je i njima pomogao jer je promovirao i sam brend

Dosta često se raspravlja o tome je li lik i djelo Conora McGreogra dobro za MMA sport ili ne, no činjenica je da je on u najboljim danima obilježio jednu eru u UFC-u. Može se reći da je postavio svojevrstan trend kada je u pitanju ‘‘trash talk‘‘, a upravo je to mnogima prva asocijacija na njegovo ime.

Leon Edwards jedan je od onih koji misle da je McGregor ipak dobar za sport, iako je priznao da baš i nije njegov veliki fan. Smatra da je sport podigao na neki viši nivo, barem kada su u pitanju ‘‘casual‘‘ fanovi:

‘‘Mislim da je on odličan za sport. Definitivno je sport približio ‘casual‘ fanovima. On je jedan on onih likova koje jednostavno ili volite ili ne volite, ali on je to što jest. Nitko mu ne može oduzeti ono što je postigao u ovom sportu‘‘, rekao je Edwards za ‘‘Up Front With Simon Jordan‘‘.

‘‘Ja mu se ne divim, ja samo gledam natjecateljsku stranu i marketinšku stranu. Njegov privatni život je njegova stvar, totalno me boli ku**c za njegov privatni život. Više me zanima što je učinio u sportu, kako se promovirao. Međutim, on mi nije prijatelj‘‘, dodao je.

Nema dvojbe da je Conor McGregor izvukao najviše iz UFC-a što je mogao, a posljedično je i njima pomogao jer je promovirao i sam brend. Mnogi ga ne vole zbog njegovog privatnog života, no upravo je taj privatni život stvar koja ga je često držala na naslovnicama i ono zbog čega se o njemu govorilo.

Linker
04. svibanj 2024 14:12