UFC

Max Holloway želi i četvrti meč protiv Volkanovskog: ‘UFC je poznat po tome, stavlja najbolje protiv najboljih‘

Alexander Volkanovski vs. Max Holloway 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Dana je već nekoliko puta rekao da četvrta borba nema smisla jer je Holloway tri puta izgubio od Volkanovskog

Vrhunsku je pobjedu fanovima omiljeni borac, Max Holloway, nedavno ostvario protiv ‘‘Korejskog zombija‘‘. U trećoj rundi ga je teško nokautirao i tako ga poslao u mirovinu, a bila mu je ovo druga uzastopna pobjeda nakon posljednjeg poraza od prvaka Alexandera Volkanovskog.

Potvrdio je tako Holloway status najboljeg borca u svojoj kategoriji ispred kojeg je samo prvak kojeg nikako ne može pobijediti. Tri puta je Max gubio od Volkanovskog, a novi meč uistinu sada nema smisla. Sinoć je Holloway progovorio o tome kada bi se mogao vratiti u kavez, ali i eventualnom četvrtom meču protiv aktualnog prvaka.

‘‘Sada je još uvijek 2023. godina, vidjet ćemo što će biti. Volio bih ponovno tu borbu, to je borba koja bi sada imala jako puno smisla. Međutim, ja neću prozivati nikoga. Mogao bih se ponovno boriti rano sljedeće godine, negdje u drugom ili trećem mjesecu. To bi bilo odlično. Ako mi dođu s nečim što neću moći odbiti, s nečim sočnim, reći ću im da može i da ću se boriti još jednom protiv njega‘‘, rekao je Holloway na svom YouTube kanalu.

‘‘Meni je najbitnije da opet napadnem titulu, tko god bio prvak. Nadam se da će to biti Volk. Četvrta borba s njim bi bila odlična. Radimo ono što moramo, fanovi također odrađuju svoj dio. Ako želite tu borbu, neka to UFC zna, on je poznat po tome. Stavljaju najbolje na svijetu protiv najboljih‘‘, dodao je.

Dana je već nekoliko puta rekao da četvrta borba nema smisla jer je Holloway tri puta izgubio od Volkanovskog. Međutim, za sada nije poznato što bi onda moglo biti sljedeće za njega.

Linker
07. svibanj 2024 16:47