UFC

Maia dobio odgovor od Makhacheva: ‘Tip se kladio protiv mene pa izgubio kuću, nemoj ponoviti tu grešku‘

 Islam Makhachev 

 Valery Sharifulin/TASS/Profimedia
Još uvijek se službeno ne zna protiv koga se Islam bori

Legandarni borac Demian Maia dobio je od Islama Makhacheva dobronamjeran financijski savjet oko potencijalne borbe njega i Charlesa Oliveire za titulu u lakoj kategoriji.

Podsjećamo, Demian Maia je izjavio kako je upravo Charles Oliveira taj koji bi mogao imati recept za pobjedu protiv Islama, ali i Khabiba. O tome više možete pročitati OVDJE.

Makhachev je u trenutno posljednjoj borbi pobijedio Bobbyja Greena i trebao se boriti protiv Beneila Dariusha u drugom mjesecu, no borba je bila otkazana. Islam je tada odbio 'short notice' borbu protiv Rafaela dos Anjosa, a Dana White je rekao da će pokušati ponovno dogovoriti borbu Islama i Dariusha prije nego netko dobije priliku za napad na titulu.

Oliveira je nedavno osporavao Islamove hrvačke sposobnosti, iako je sigurno jedan od najboljih u kategoriji, a treniranje s Khabibom je sigurno doprinijelo hrvačkom pedigreu Islama Makhacheva.

Do Islama su naravno, došle riječi legendarnog Demiana Maiae, ali Islam je to dobro prihvatio te mu je na Twitteru ponudio prijateljski savjet oko novca: ''Sjećam se tipa koji je izgubio kuću jer se kladio protiv mene. Nemoj ponoviti tu grešku, sačuvaj svoj novac.''

UFC je neki dan nagovijestio potencijalni meč između Islama i Oliveire, a fanovi ne prestaju govoriti tko je u čemu bolji i tko bi mogao pobijediti. Znamo samo jedno: ukoliko do borbe dođe, bit će to poslastica za sve.

Linker
20. travanj 2024 14:03