UFC

Masvidal bi se rado ponovno borio protiv Natea Diaza: ‘Skoro sam ga ubio prošli put‘

Jorge Masvidal i Nate Diaz

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
‘Gamebred‘‘ je ljutit zbog stvari koje Nate Diaz priča i želi mu pružiti još jedno prebijanje

Krajem 2019. godine, zanimljiv meč gledali smo pod okriljem UFC-a. Promocija je odlučila izmisliti pojas za ''Najopakijeg tipa (Baddest Motherfucker)'' u promociji, a u sklopu tog meča, nastupili su Jorge Masvidal i Nate Diaz.

Jorge je bio poprilično dominantan i u navratima je djelovalo kao da Diaz prima teške batine. Nakon pune tri runde, doktor je odlučio prekinuti meč zbog posjekotine iznad Diazova desnog oka. Masvidal je na taj način došao do ''BMF'' pojasa koji nema naročitu težinu u borilačkom sportu, no poslužio je kao dobra promocija i osobna satisfakcija za ''Gamebreda''.

Oba borca nisu bili naročito zadovoljni jer je meč prekinut intervencijom od strane doktora, a čini se kako bi Masvidal rado odradio još jedan meč protiv Natea Diaza.

''Taj je**č majki (Diaz) to ne želi. Kvragu pa umalo sam ga ubio prošli put. Vidjeli ste njegovu posljednju borbu protiv Leona (Edwardsa). Razmišljao sam si: 'Čovječe, napravite li pogrešku i ponovno uparite tog tipa sa mnom, znate što će se dogoditi? On se niti ne želi boriti (sa mnom).'', započeo je ''Gamebred'', a zatim je dodatno kritizirao Diaza.

''Taj mali jeb**i držač za metlu nastavlja pričati, ali kad-tad morat će preći na djela. Kad odradim posao s Colbyjem, ako budem morao čekati Usmana, ti (Diaz) bi mogao biti taj koji će dobiti prebijanje. Idemo čovječe, razbit ću tvoju facu. Ovo nije prozivka. Nakon što odradim svoj posao, idem po titulu. Ako nemam vremena za titulu, razbit ću tvoju facu za sva sranja koja si učinio.'', Masvidal je poručio Diazu tijekom Q&A-a na Rumble platformi.

Inače, Nateu je preostala jedna borba prema trenutnom ugovoru s promocijom, no trenutno nije poznato tko će biti njegov protivnik. Dustin Poirier djeluje kao najizgledniji protivnik, a nameće se pitanje i hoće li Diaz nastaviti suradnju s najjačom svjetskom MMA promocijom.

Jedan od onih kojima uskoro ne ističe ugovor jeste Conor McGregor. Irac se trenutno oporavlja od loma noge koji je zadobio u meču protiv Poiriera sredinom prošle godine. Njegov povratak očekuje se drugom polovicom godine, a Masvidal je zainteresiran i za taj meč. Međutim, ''Gamebred'' ističe kako ne vidi prevelik izazov u McGregoru.

''Puno ljudi govori da bi me prebili, a puno je groblje takvih. Ne znam što želite da vam kažem, ali znate što bih napravio tom jeb**om kepecu ('midgetu'). Naravno da se želim boriti s njim, ali pitanje je bi li se on borio sa mnom.'', dodao je Jorge.

Masvidala za dva tjedna čeka meč protiv Colbyja Covingtona na UFC 272 priredbi. Radi se o jednom od najtežih mogućih protivnika koje je mogao dobiti u toj kategoriji i svakako bi bilo dobro da zadrži fokus upravo na toj borbi. Ipak, uzevši u obzir sav animozitet na relaciji njega i Covingtona, ne sumnjamo kako mu je fokus usmjeren ka pravom mjestu.

Linker
27. travanj 2024 21:30