UFC

Masvidal nazvao ‘Demolidora‘ idiotom i otkrio drugu stranu priče: ‘Tvoja žena se javila meni‘

Jorge Masvidal

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Brazilac je ‘‘Gamebreda‘‘ optužio zbog slanja privatnih poruka njegovoj supruzi

Najveću pobjedu dosadašnje karijere upisao je Michel ''Demolidor'' Pereira proteklog vikenda na UFC Fight Night 206 priredbi. Brazilski borac velter kategorije pobijedio je Santiaga Ponzinibbia, a petim slavljem u nizu, ''Demolidor'' će vjerojatno uskočiti u top 15 izazivača velter kategorije.

Nedugo nakon pobjede, Pereira je već otkrio s kojim borcima bi se volio obračunati u sljedećem nastupu. Nate Diaz bio je prvo ime koje je naveo, a pritom je istaknuo kako bi on i Diaz vjerojatno šamarali jedan drugog tijekom borbe.

Puno više pažnje privukla je prozivka koju je uputio Jorgeu Masvidalu. Naime, ''Demolidor'' je ''Gamebreda'' prozvao zbog nesuglasica na osobnoj razini. Pereira je optužio Masvidala da se pokušava nabacivati njegovoj supruzi.

''Zainteresiran sam i za borbu protiv Masvidala, jer imam određeni problem s njim te ga želim riješiti. On je poslao 'emoji' mojoj ženi. Radi se o 'emojiju' sklopljenih ruku, nešto poput 'amena'. Poslao je to mojoj supruzi, a meni nije. Nikad se nisam susreo s njim i nisam imao priliku pitati ga što je to značilo. Stvarno bih volio razumjeti, ali možda ću morati saznati unutar 'Octagona'. Tamo bismo mogli to razriješiti.'', otkrio je Pereira.

Brazilac dakle želi potražiti objašnjenje unutar ''Octagona'', ali čini se kako će ga ipak morati potražiti kod kuće, u razgovoru sa svojom ženom. Odgovor Jorgea Masvidala nije se dugo čekao, a zasigurno nije onakav kakvom se Pereira nadao.

''Koliko je lud ovaj svijet i koliko društvo propada kad se idioti poput Michela Pereire služe svojom ženom da dođu do borbe kojom bi se dobro naplatili. Pokušava stvoriti lažni narativ kako bi došao do meča protiv mene, a može jasno vidjeti da je ona poslala poruku. Želim vam sve najbolje.'', napisao je Masvidal na Twitteru, a pritom je ostavio ''hashtag'' kojim bračni par Pereira upućuje na bračnog savjetnika.

Priložio je ''Gamebred'' i dokaz kojim je jasno vidljivo kako je on spomenuti ''emoji'' poslao kao odgovor na poruku koju mu je Gina Amir (''Demolidorova'' supruga) poslala.

Gore je spomenuto kako je Pereira proteklog vikenda upisao najveću pobjedu svoje karijere. Šteta što je vrlo brzo doživio i poprilično velik poraz u raspravi s Masvidalom.

Linker
24. travanj 2024 22:13