UFC

Masvidal nije zainteresiran za meč protiv ‘Demolidora‘: ‘Okušaj se u olimpijskim skokovima u vodu‘

Jorge Masvidal

 SETH BROWARNIK/INSTAR Images/Profimedia
‘‘Gamebred‘‘ smatra kako Pereira ne zaslužuje meč protiv njega

Puno se prašine podiglo na relaciji između Jorgea Masvidala i Michela Pereire, nakon što je Brazilac optužio ‘‘Gamebreda‘‘ da je slao poruke njegovoj ženi.

‘‘Zainteresiran sam i za borbu protiv Masvidala, jer imam određeni problem s njim te ga želim riješiti. On je poslao ‘emoji‘ mojoj ženi. Radi se o ‘emojiju‘ sklopljenih ruku, nešto poput ‘amena‘. Poslao je to mojoj supruzi, a meni nije. Nikad se nisam susreo s njim i nisam imao priliku pitati ga što je to značilo. Stvarno bih volio razumjeti, ali možda ću morati saznati unutar ‘Octagona‘. Tamo bismo mogli to razriješiti.‘‘, otkrio je Pereira nakon pobjede nad Santiagom Ponzinnibijem.

Odgovor Jorgea Masvidala nije se dugo čekao, a ‘‘Gamebred‘‘ je iznio posve drugu stranu priče, zbog koje bi se Pereira trebao zapitati zašto njegova supruga zapravo šalje poruke Masvidalu.

‘‘Koliko je lud ovaj svijet i koliko društvo propada kad se idioti poput Michela Pereire služe svojom ženom da dođu do borbe kojom bi se dobro naplatili. Pokušava stvoriti lažni narativ kako bi došao do meča protiv mene, a može jasno vidjeti da je ona poslala poruku. Želim vam sve najbolje.‘‘, napisao je Masvidal na Twitteru, a pritom je ostavio ‘‘hashtag‘‘ kojim bračni par Pereira upućuje na bračnog savjetnika.

Pereirina supruga ubrzo je izašla sa svojim priopćenjem te se zapravo priključila novonastaloj ‘‘sapunici‘‘. Gina Amir Atelier objasnila je kako se radi o poslovnom Instagram profilu kojem više osoba ima pristup te da nikada ne bi narušila i nepooštovala svoj brak i supruga na taj način. Istaknula je kako se radi o poruci koja datira otprije nekoliko godina, dok još nije niti poznavala Michela i pozvala je sve na ljubav i mir.

Pereira ipak nije spreman samo tako odustati od dvoboja s Masvidalom te je prilikom gostovanja na Olhar da Luta YouTube kanalu ponovno prozvao Masvidala.

‘‘On je u nizu od tri uzastopna poraza i ne želi se boriti protiv mene? Što, je li on uplašen? Ili se radi o novcu. Svi oni razmišljaju samo o novcu.‘‘, rekao je ‘‘Demolidor‘‘.

Priča tu nije završila, a Jorge Masvidal dobio je priliku za novi osvrt tijekom gostovanja u MMA Houru kod Ariela Helwanija. Čini se kako Jorge nije uopće zainteresiran za obračun s trenutno 14-rangiranim izazivačem velter kategorije, barem kad je u pitanju službeni meč unutar kaveza.

‘‘Ako se želi potući, odradit ćemo to kad se sretnemo. Što se tiče novca, njegovog rankinga ili toga da se radi o nekome s kime bih se htio boriti, ne, on ne pripada niti jednoj od tih kategorija. On je morao izmisliti priču o tome kako sam mu pokušao zavesti ženu. Ne sjećam se niti kako djevojka izgleda. Želim im ništa osim sreće, ali što se mene i njega tiče, sretnemo li se na ulici, možemo porazgovarati o tome. Ali u kavezu? Brate, ti si doslovno nitko. Imaš vremena da skupiš ponešto pobjeda. Možda bi se trebao okušati u olimpijskim skokovima u vodu, jer takvim sranjima se baviš. Ti se zapravo niti ne boriš, nego radiš cirkus od toga. Ovaj tip nije mi interesantan niti na jedan način.‘‘, objasnio je Masvidal.

Hoće li Pereira dodatnim pobjedama priskrbiti pažnju Masvidala, vrijeme će pokazati. ‘‘Gamebred‘‘ bi se rado borio protiv Gilberta Burnsa ili Conora McGregora, a Pereira će protivnika morati potražiti negdje drugdje.

Linker
20. travanj 2024 06:06