UFC

Masvidal nezadovoljan nedostatkom borbi otkrio kako ga je Edwards odbio

Jorge Masvidal
 SETH BROWARNIK/INSTAR Images/Profimedia
Nemogućnost pronalaska protivnika i ugovaranje borbe izuzetno frustrira Jorgea Masvidala

Od travnja nismo u Octagonu vidjeli Jorgea Masvidala niti smo nešto puno toga uopće čuli o njemu u smislu njegove MMA karijere. Na neki način nas to ne čudi, budući da je s dvije borbe protiv Kamarua Usmana uzeo uvjerljivo najveći novac karijere, kojim je pokrenuo neke svoje privatne poslove. Iako je u spomenutim borbama doživio poraze, ovaj posljednji gadnim nokautom, nije očajavao nego je u svom stilu odlučio uživati u životu.

Ipak, za nekoga tko je borac još od rane mladosti, toliko dugo vremena bez prave borbe svakako dovodi do želje za istom. Nije kod Jorgea ništa drugačije, što je zapravo ovih dana sam otkrio. Podosta frustriran jer datum svoje iduće borbe još uvijek nema.

"Ja već neko vrijeme ludujem, zovem Huntera Campbella (UFC-ov odvjetnik), ali nitko mi još nije dao datum niti protivnika. Želim se boriti ove godine, ali ne znam što će se dogoditi. Razglasite svojim fanovima i pratiteljima, Masvidal je u pitanju, traži borbu. UFC mi ne daje nikakav odgovor", rekao je Masvidal u razgovoru za MMA Uncensored, pomalo zaprijetivši:

"Uskoro ćemo sa svime izaći u javnost. Rekao sam im koji rok im dajem prije nego što u potpunosti puknem. Trebam borbu, Hunter!"

Činilo se kako bi napokon mogla uslijediti Masvidalova borba protiv Leona Edwardsa, borba koja je "na ledu" još od ožujka 2019. godine i njihovog bliskog susreta nakon priredbe u Londonu, gdje je Edwards izvukao deblji kraj. Neki mediji su se ozbiljno raspisali o njoj, no čini se kako je Edwards to odbio. Uz to je nekoliko puta dodao kako on Masvidala čeka već dvije godine, no da Jorge konstantno odbija borbu.

"On je jedna takva je***a brbljajuća mašina. Ugovor je u njegovoj faci, a dva ili tri puta je odbio. Mi smo već krenuli dalje. Nećemo spominjati ikakva imena. Jasno je što želim. Što bolje rangirani tip koji će mi donijeti što više novca, to je moj idući protivnik. Leon konstantno govori kako sam ga ja odbio. Ne, ti morončino od osobe, ja sam se dva puta borio za titulu. Zašto bih se umjesto toga borio protiv tebe? Tko si ti? Sad imam vremena za izbiti zube tom tipu, ali njega nema nigdje. Na nama je da krenemo dalje, budući da je on kukavica", poručio je.

Masvidalova trenutna pozicija na rang ljestvici velter kategorije je šesto mjesto. Edwards, koji se nalazi u nizu od devet pobjeda, je treći.

Linker
26. travanj 2024 05:45