UFC

Masvidal odbio Chandlerovu prozivku za ‘BMF‘ pojas: ‘Ti lako odustaješ, ne zaslužuješ ga‘

Jorge Masvidal i Dwayne ”the Rock” Johnson 

 Steven Ryan/Getty images/Profimedia
Teško je zamisliti bilo kojeg drugog borca osim Conora kojem bi Masvidal dao tu priliku

Ovog mjeseca na UFC 281 priredbi Michael Chandler poražen je ‘‘submissionom‘‘ u trećoj rundi protiv Dustina Poiriera, a dojam je da je nakon toga izgubio sportske ambicije te ga po svemu sudeći sada samo zanimaju ‘‘money fightovi‘‘.

Iako je i ranije prozivao borce poput McGregora i Masvidala, to se dodatno intenziviralo nakon poraza od Poiriera. Jednom prilikom je čak i pozvao Masvidala da kao ulog stavi svoj BMF pojas, no izgleda da ‘‘Gamebred‘‘ nema namjeru dati priliku bilo kome da mu taj pojas i oduzme.

Jorge je jučer u razgovoru za MMA Fighting imao sve, samo ne lijepe riječi za Chandlera:

‘‘Michael Chandler je čovjek koji odustaje. To je prva stvar koju trebaš imati da bi bio BMF. Gledao sam kad se taj tip borio protiv mog prijatelja Willa Brooksa, i kad ga je Will pogodio ta pi**da je odustala u sred borbe. Okrenuo je leđa, počeo kimati glavom i govorio da se više ne želi boriti‘‘, rekao je Masvidal.

‘‘BMF Moš‘ mislit. Prva stvar koju BMF mora imati jest to da nikad ne odustaješ. Možeš izgubiti, ali odustati ne smiješ. Razgovori oko BMF pojasa se neće dogoditi. Daj Chandleru, znam da imaš dobre poglede na svijet, ali ovo nećeš dobiti‘‘, zaključio je.

Masvidal neće tako lako na liniju staviti taj pojas pogotovo među takvom konkurencijom u velter kategoriji pored koje će teško doći do ‘‘pravog‘‘. Ukoliko se vrati Conor i ode u velter kategoriju, tada bi smo možda i mogli gledati borbu za ‘‘BMF‘‘ Pojas.

Linker
16. travanj 2024 20:17