UFC

Max Holloway odgovorio Topuriji: ‘To pokazujete na kraju borbe kad pobjeđujete, a ne na početku kako je on rekao‘

Max Holloway vs. Justin Gaethje

 Mikael Ona/Zuma Press/Profimedia
Holloway se zasigurno neće dati uvući u takve ‘‘igrice‘‘ u samom meču, a i sam je vjerojatno svjestan da mu je ovo posljednja prilika da postane prvak u perolakoj kategoriji

Konačno je došao i taj tjedan! UFC 308 održat će se ove subote u Abu Dhabiju, a u nama pogodnom terminu pratit ćemo nastupe mnoštva zvučnih UFC-ovih imena. Priredbu će predvoditi prvak Ilia Topuria i Max Holloway u borbi za titulu u perolakoj kategoriji, ali i ostatak ‘‘carda‘‘ uistinu je fenomenalan.

Svi se jako dobro sjećamo trenutno posljednjeg nastupa Maxa Hollowayja. Nokautom u posljednjoj sekundi borbe pobijedio je Justina Gaethjea, ali najznačajniji događaj bio je kada je Holloway deset sekundi prije kraja pozvao Gaethjea na otvorenu razmjenu i tu ga brutalno nokautirao. Topuria je rekao da će on Hollowayja pozvati na isti način, ali da će to učiniti u prvih deset sekundi. Holloway mu je na to odgovorio:

‘‘Što se tiče toga, mislim da on to neće učiniti. Na kraju dana, takvo nešto se treba napraviti prije samog kraja borbe. Ako je borba dobra, zabavna, ako pobjeđuješ i ako želiš tipu dati nekakvu šansu. Bitna je stvar trenutka‘‘, rekao je Holloway za MMA Fighting.

‘‘Pojas se zove ‘Blessed Man Forever‘, ili kako ga vi volite zvati, ‘BMF‘. Da se pojas zove ‘DMF – Dumbest Mother effer‘, možda bih se i dao uvući u to. Međutim, ovako je to daleko od toga‘‘, dodao je.

Holloway se zasigurno neće dati uvući u takve ‘‘igrice‘‘ u samom meču, a i sam je vjerojatno svjestan da mu je ovo posljednja prilika da postane prvak u perolakoj kategoriji. Volkanovskog nije uspio nikada srušiti, a hoće li Topuria biti borac preko kojega će konačno ponovno postati prvak, saznat ćemo u subotu.

Linker
21. listopad 2024 20:06