UFC

Max Holloway se nada da bi mogao srušiti vlastiti rekord na UFC-u 300: ‘On je jako izdržljiv i otporan tip‘

Justin Gaethje (lijevo) i Max Holloway (desno)
 Screenshot (youtube, The Mac Life)
Manje od tjedan dana nas dijeli do jednog od najvećih UFC-ovih evenata ikad, a jedan od ‘veterana‘ se nada da bi mogao poboljšati vlastiti rekord

UFC je napravio sjajan posao kada je upario trenutnog BMF prvaka Justina "The Highlighta" Gaethjea i bivšeg prvaka perolake kategorije Maxa "Blesseda" Hollowaya (25-7). Kada kažemo da je to sjajno uparivanje primarno mislimo na činjenicu da je Gaethje jako snažan udarač koju tu vrlinu kombinira s iznadprosječnom sposobnosti primanja "štete" odnosno da Holloway ima jako aktivan "output" u svojim mečevima.

"Da, ja držim taj rekord u borbi od 5 rundi. Gaethje je jako izdržljiv i otporan tip. On je jednostavno ‘taj lik‘. Zato mislim da postoji jako realna šansa da srušim taj rekord. Krenut ću na njega svim što imam" rekao je "Blessed" za TMZ Sports o tom kako vidi svoju predstojeću borbu.

"Blessed" je po mnogima posjeduje ponajbolju boksačku vještinu u UFC-u. Samim tim stručnije fanove ne iznenađuje činjenica da borac rođen na Havajima trenutno drži rekord u najvećem broju plasiranih udaraca u jednoj borbi UFC-a. Max Holloway se u borbi protiv Calvina Kattara početkom 2021. upisao u povijest najveće svjetske MMA organizacije - (445 plasiranih udaraca, a ukupni broj plasiranih udaraca na toj borbi iznosio je 578).

Linker
26. travanj 2024 04:23