UFC

McGregor i Bisping zakopali ‘ratnu sjekiru‘, Conor poručio: ‘Glumio sam, mislio sam da ćeš skužiti‘

Michael Bisping i Conor McGregor

 Screenshot (YouTube, Michael Bisping; ESPN MMA)
Irac i Englez već neko vrijeme su bili u lošim odnosima, ali čini se da je sada sve izglađeno

Podosta animoziteta u proteklom vremenu nastalo je između Conora McGregora i Michaela Bispinga. Dvojica ponajvećih MMA boraca s Otoka javno su se prepirali, a prednjačio je Conor McGregor sa svojim pretnjama.

McGregor je kritizirao Bispingove glumačke sposobnosti, a nakon toga su se prepucavanja sve više rasplamsavala. McGregor je proteklog tjedna objavio audiozapis u kojem je uputio seriju uvreda i prijetnji ka Bispingu, ali kasnije je obrisao tu objavu.

Naljutila je Conorova izjava Michaela Bispinga u kojoj mu je Michael poručio ‘‘budi siguran da tvoji tjelohranitelji budu oko tebe sljedeći put kad budeš htio pričati gluposti, ti mali seronjo.‘‘

‘‘Bisping, ti nećeš učiniti ništa, ti mali sprinteru, udubit ću ti glavu. Loš borac, loš glumac. Vidjet ćemo kad se sretnemo tko će što učiniti i tko će koga trebati oko sebe. Sve ćemo vidjeti. Želiš li rat? Ići ćemo u rat s tobom. Drži moje ime van svojih usta i podalje od bilo kakvih prijetnji ili ću ušetati kroz tvoja ulazna vrata. Vrati se tamo gdje pripadaš mali klaune, ti mali sprinteru.‘‘, poručio je Conor kojeg uskoro čeka glumački debi u ‘‘remakeu‘‘ Road Housea, a surađivat će s Jakeom Gyllenhaalom.

Nedugo nakon Conorovih bijesnih prijetnji, Bisping je u svom ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu reagirao i pokušao je smiriti tenzije.

‘‘Ako ste gledali podcast, mi smo se smijali, to je očito bila šala. Nije bilo nikakvih prijetnji s moje strane. Ali on je poludio, zar ne? On je van pameti u svakom slučaju. Conore, opusti se prijatelju.‘‘, poručio je Michael, a zanimljivo je kako je i McGregor sada odgovorio u pomirljivom tonu.

‘‘Hej Mike, Conor ovdje. Vidim da nisi skužio da sam zapravo glumio. Mislio sam da ćeš skužiti. Brate, samo ljubav. Neka Bog blagoslovi tvoj podcast, obitelj i mog prijatelja. O da!‘‘, odgovorio je Conor glasovnom porukom putem Twittera.

Mnogi vjerojatno neće povjerovati Conoru ili Bispingu, a možda niti jednom od njih. Pomalo je dojam kao da su natjerani na ‘‘zakopavanje ratne sjekire‘‘, možda od strane UFC-a, s obzirom da su obojica zaposlenici promocije. Bisping obavlja ulogu komentatora, a Conor je i dalje borac (valjda, op.a.). Bili oni natjerani na ovo ili ne, lijepo je vidjeti da su stali ovim prepucavanjima na kraj, jer prijetnje su odlazile u sve lošijem smjeru.

Linker
26. travanj 2024 13:30