UFC

McGregor optužio Khabiba za brak s rođakinjom, a njegovom menadžeru poručio: ‘Slavit ću kad umreš!‘

Conor McGregor
 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Popularni borac ponovno je prešao granicu dobrog ukusa novom serijom kasnije obrisanih ‘tvitova‘

Naveliko su poznati osjećaji Conora McGregora prema Khabibu Nurmagomedovu, a posebno prema njegovom menadžeru Aliju Abdelazizu, s kojim je sukob započeo još i prije nego je s Khabibom borbu ugovorio. Svađe s Abdelazizom mnogima su bile čak simpatične, budući da se radi možda i o fanovima najomraženijoj osobi na cijeloj borilačkoj sceni, no izjave upućene bivšem protivniku često su bile podosta uznemirujuće.

Poznato je i kako je Conor koristio sad već ustaljenu tehniku "tweet and delete". To bi značilo nešto postaviti na Twitter, pričekati da se pokoji medij uhvati i podijeli to, a onda to isto obrisati, s ciljem prebacivanja akcije sa svog "feeda" na stranice medija. Tako je napravio i ovog puta, a meta mu je bio Khabib, odnosno njegov bračni život. Ukratko, Khabiba je odlučio optužiti za srođivanje, odnosno praksu koja podrazumijeva sklapanje brakova između bliskih rođaka. A sve je krenulo time, kako prenosi MMA Mania, što je bio prozvan od strane jednog Twitter profila, koji je spomenuo Khabiba.

"On je smrdljivi 'srođenik'. Supruga mu je rođakinja", napisao je Conor, koji je već ranije imao ispade prema Khabibovoj supruzi Patimat, kad je podijelio fotografiju s njihovog vjenčanje gdje je pokrivenu Khabibovu suprugu nazvao ručnikom. Conor je inače i podijelio članak u kojem se navodi kako je Dagestan druga regija u svijetu po srođivanju.

Inače, o Patimat se malo toga zna, osim da je rođena u istom selu kao Khabib te da su išli u istu školu te isti razred, ali samo jednu godinu prije nego je obitelj Nurmagomedov preselila u Mahačkalu.

U obranu Khabiba brzo je uskočio Abdelaziz, inače vlasnik Dominance MMA menadžerske agencije.

"Idemo ispočetka. Vrijeđati ljudima njihovu naciju i vjeru nije nimalo zabavno. Sanjam da te susretnem negdje u javnosti", napisao je Abdelaziz.

Nije dugo trebalo da dočeka Conorov odgovor.

"Mrzim te brate. Kad umreš, ja ću slaviti", glasio je taj odgovor. On zapravo nikoga nije iznenadio.

Nedugo nakon toga rasprava se umirila i Conor više nije pisao. Kao što je navedeno, svoje objave je obrisao, no dokazi su uslikani. Pretpostavlja se kako mu je to zapravo bio i cilj.

Linker
23. travanj 2024 16:10