UFC

McGregor potvrdio borbu protiv Poiriera i najavio apsolutno uništenje

Conor McGregor
 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Nedugo nakon Dustina Poiriera, ugovor za njihovu treću borbu potpisao je i Conor McGregor

Glavna borba UFC 264 priredbe je i službeno potvrđena. Nakon Dustina Poiriera, ugovor je potpisao i Conor McGregor te će se njih dvojica po treći put međusobno obračunati, ujedno drugi put ove godine, nakon siječanjskog spektakla na Fight Islandu.

Prije nego je to službeno stigao objaviti UFC ili ESPN, stvar je u svoje ruke uzeo McGregor, putem Instagrama obavijestivši sve svoje pratitelje kad će ga ponovno moći vidjeti u akciji.

"Borba je dogovorena. 10. srpnja vidjet ćete tko i što je Mac zapravo. Prilagodit ću se i apsolutno je**no uništiti", napisao je Conor, hashtagom još najavivši svoj poznati hod imena "Billionaire Strut", čisto da se ne zaboravi na to kako će on ovom borbom još jednom zaraditi ogromne novce.

Conor je već ranije najavio kako se namjerava vratiti svom starom imidžu, odnosno da će ostaviti iza sebe imidž dobrog momka, s kakvim je pristupio posljednjim dvjema borbama. Prema tome vjerojatno možemo očekivati mentalne igrice i razne provokacije prema Poirieru, putem kojih je kod njihove prve borbe napravio velik posao već danima prije ulaska u Octagon. Tog u siječnju ove godine nije bilo te Conor vjerojatno žali što je dopustio Dustinu da uđe u Octagon bez da se prije toga malo poigrao s njegovim umom.

Ovog puta Conoru će ipak biti teže psihički djelovati na Dustina, koji će svakako samopouzdanje i sigurnost moći graditi na činjenici da je u prošloj borbi slavio. No, Conor zna s kolikim rizikom ulazi u ovu borbu te kako bi drugi poraz od istog borca, i to borca kojeg je prije nekoliko godina uvjerljivo savladao, mogao negativno djelovati na njegov brend. Upravo zbog toga nas ne bi trebalo iznenaditi ako se ovog puta odluči iskoristiti svako oružje koje mu je dostupno.

Linker
19. travanj 2024 01:27