UFC

McGregor prozivao Diaza i Poiriera, Dustin mu brutalno spustio

Conor McGregor vs. Nate Diaz

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Irska zvijezda sve češće gubi bitke i tamo gdje je nekoć bio apsolutno nedodirljiv

Iako je trilogija Conora McGregora i Natea Diaza nešto čemu sve svi nadaju dok su oba borca još aktivna, zasad nema naznaka da će se to dogoditi. Irac se i dalje oporavlja od teškog prijeloma noge zadobivenog u srpnju (sedmom mjesecu) prošle godine, dok je Diazu preostala jedna borba prema ugovoru s UFC-om i pitanje je hoće li produljiti ugovor s promocijom. Međutim, UFC-ov predsjednik Dana White smatra kako bi trilogiju ipak mogli gledati u jednom trenutku.

''Još uvijek radimo na ugovaranju borbe između Diaza i Poiriera, ta borba nije još ugovorena. Ali da, ne bih otpisivao treći meč Conora i Natea. Bio bih šokirao ako se taj meč nikad ne dogodi.'', rekao je Dana u razgovoru za TMZ.

Nate Diaz brzo se oglasio putem Twittera. Naime, popularni borac iz Stocktona već je prije izjavljivao kako Conor ipak treba pobijediti nekog, prije nego zasluži borbu s njim, a to je sada i ponovio.

''Conor prvo treba skupiti nekoliko pobjeda, kako bi dokazao da nije krhak.'', Nateov je komentar putem Twittera.

Pomalo je nelogično da Nate inzistira na gore spomenutom zahtjevu, ako uzmemo u obzir da on ima dva poraza u nizu, baš kao i Conor. Međutim, Diaz očito smatra kako bi se Conor mogao vratiti kao lošiji borac nakon ozljede te želi vidjeti ima li smisla boriti se s Ircem ponovno.

Nakon Nateovog ''tvita'', brzo se oglasio i Conor. Irac je objavio nekoliko ''tvitova'', no po običaju, kasnije ih je obrisao. Ipak, brojnim medijima nisu promaknuli i ostali su sačuvani.

''Tresi tim sisicama za dolar.'' napisao je Conor, no zatim se pojavio i Dustin Poirier u cijeloj priči.

''Diamond'' je protekle godine savladao McGregora dvaput zaredom, a sada iščekuje borbu protiv Natea Diaza. Međutim, Poirier ne propušta priliku za trljanje McGregorove rane nakon dvaju poraza pa je tako u komentar Conorova ''tvita'', objavio kratak isječak na kojem se vidi kako je on nokautirao McGregora.

''Notorious'' nije htio ostati dužan niti Poirieru pa je tako svom velikom rivalu poručio.

''Uprskao si to, propalice.'', no čini se kako je Dustin Poirier pobijedio McGregora i na Twitteru.

''Pod ''to'' vjerojatno misliš na svoju borilačku karijeru.'', bio je odgovor Poiriera.

Je li Poirier uistinu uprskao Conorovu karijeru, saznat ćemo kasnije ove godine, jer tada se očekuje povratak Irca u kavez. Ukoliko Conor bude drastično lošiji borac nego što je bio, Poirier ima valjan argument kako je okončao njegovu karijeru. Međutim, ne treba otpisivati borca poput McGregora.

Linker
06. svibanj 2024 07:33