UFC

McGregor se UFC-u više financijski ne isplati? Prvak tvrdi: ‘Počeli su gubiti novac kada se on bori‘

Conor McGregor 

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
McGregor se treba boriti protiv Michaela Chandlera, no još se uvijek ne zna kada i gdje. Boriti su se trebali još u ove godine, no Conorova situacija s USADA-om je uvijek bila prepreka

Po prvi puta otkako je član najjače organizacije, Conor McGregor izrazio je nezadovoljstvo svojim tretmanom. Iako je nebrojeno puta Dana White ponosno govorio kako McGregor može činiti što god želi, izgleda da ipak ne može. Conor je rekao kako ga razvlače i ne ugovaraju mu meč, a on je navodno već spreman za borbu.

Iako se za ime Conora McGregora veže financijska dobit UFC-a, prvak bantam kategorije Sean O‘Malley smatra upravo suprotno. Prema njemu, UFC namjerno McGregoru ne ugovara meč s Chandlerom jer smatra da im se to ne isplati. O tome je govorio u svom ‘‘TimboSugarShow‘‘ podcastu.

‘‘Znate li što je ustvari ludo? Da Conor McGregor moli za borbu. ‘Dajte mi borbu, dopusti mi da se borim, tatice‘. Conor je rekao da njegovo strpljenje postaje sve tanje i tanje zbog neaktivnosti u UFC-u. Pitam se zarađuje li on toliko novca po meču da je UFC-u to više financijski neisplativo, počeli su gubiti novac kada se bori. Pitam se je li mu ugovor tako strukturiran‘‘, rekao je O‘Malley.

Nema sumnje da je McGregor najveća UFC-ova zvijezda i da sa sobom privlači ogromnu publiku, tako da je teško zamisliti da se on nekome financijski ne isplati. Kako god, ovo je zanimljiva teorija od strane UFC-ovog prvaka koji sigurno bolje od nas zna kako točno funkcioniraju stvari s njima, iako je teško da je točna.

McGregor se treba boriti protiv Michaela Chandlera, no još se uvijek ne zna kada i gdje. Boriti su se trebali još u ove godine, no Conorova situacija s USADA-om je uvijek bila prepreka. Ili možda ima još nešto?

Linker
12. svibanj 2024 23:34