UFC

Michael Chandler smatra kako se McGregor nikada neće vratiti, Conor mu predložio drugog protivnika za UFC 300

Conor McGregor i Michael Chandler

 Ufc Fight Pass
Ova situacija oko McGregora i njegovog povratka već polako postaje naporna i fanovima koji na društvenim mrežama sve češće i izražavaju to nezadovoljstvo

Saga oko povratka Conora McGregora još uvijek traje, a Irac je prošli tjedan i javno izrazio nezadovoljstvo UFC-om i tretmanom koji ima tamo. Rekao je kako se njegovo strpljenje sve više smanjuje te da bi on u toj kompaniji u svakom trenutku trebao imati širom otvorena vrata.

Najprije je problem bila situacija sa USADA-om, a sada kada USADA-e više nema, McGregor i dalje nema dogovoren nastup. Strpljenje je počeo gubiti i Chandler koji je jučer rekao kako vjeruje da se McGregor ionako više nikada neće boriti, a to je napisao na svom Twitter profilu:

‘‘Zamislite da govorite, ‘‘najveći povratak u povijesti borilačkih sportova‘‘ i onda napravite cijelu prevaru od dokumentarca o tome, a onda se nikada ne vratite. McGregor ZABORAVLJEN‘‘, napisao je Chandler, a zatim je objavio još jedan ‘‘tweet‘‘:

‘‘Čuo sam da je bio neki sastanak u Abu Dhabiju ili Dubaiu večeras… Nadam se da je Dana uvjerio McGregora da bude čovjek od riječi, ali svi mi ponekad imamo tvrdnje koje ne možemo potkrijepiti… To je u ljudskoj prirodi, ne krivim ga za to‘‘.

McGregor je nešto kasnije odgovorio i pomalo se narugao Chandleru te je napisao da se na UFC 300 bori protiv Renata Moicana, a Moicano je napisao da ne želi jer mu je to prelagan meč.

Ova situacija oko McGregora i njegovog povratka već polako postaje naporna i fanovima koji na društvenim mrežama sve češće i izražavaju to nezadovoljstvo. McGregor već dugo najavljuje svoj povratak u kavez i novi meč, no izgleda da postoji veliki problem u realizaciji istoga.

Linker
28. travanj 2024 04:02