UFC

Menadžer Alexa Pereire o nastupu na UFC-u 301: ‘Nema šanse da će se to ostvariti. U Brazil može kao publika‘

 Alex Pereira

 CARMEN MANDATO Getty Images Via Afp
‘Odradit će odličan posao u teškoj kategoriji. Vidjet ćemo što će UFC staviti na stol, ali neće se boriti u Rio de Janeiru‘

UFC prvak u poluteškoj kategoriji Alex Pereira slomio je nožni prst samo dva tjedna prije okršaja s Jamahalom Hillom u glavnoj borbi večeri na UFC-u 300 i ipak je pobijedio, Nokautom u prvoj rundi slomio je još jedan nožni prst tijekom meča. "Poatan" i dalje stoji iza ideje da se bori ponovno samo 21 dan kasnije u teškaškom okršaju na UFC-u 301, ali njegov menadžer Jorge Guimaraes nije baš zadovoljan tom opcijom.

Izjavio je da su bili zabrinut zbog ozljede koje je zadobio uoči priredbe, ali ga je zamolio da ne obavještava promociju jer se želio boriti pod svaku cijenu. S njegovom prvom uspješnom obranom naslova, Pereiru sada očekuje oporavak.

"To se neće dogoditi, nema šanse, pogotovo sada kada ima još jedan slomljen nožni prst. Mora se smiriti i proslaviti pobjedu. Možda bi mogao otići u Brazil i pogledati događaj, ali bez njegove borbe“, rekao je Guimaraes za MMA Fighting Trocacao Franca podcast.

UFC-ov privremeni prvak u teškoj kategoriji Tom Aspinall bio je pored kaveza u T-Mobile Areni, a kasnije je objavio sliku na svojim društvenim mrežama gledajući Pereiru kako se priprema za ulazak u oktogon. Guimaraes je kroz šalu rekao da se Aspinall cijeli naježio.

"Mislim da borba protiv Pereire nije dobra ideja za Aspinalla u ovom trenutku. Moramo vidjeti što će se dogoditi, ali mislim da je još prerano. Pošto je Aspinall privremeni prvak, zašto bi riskirao borbu s ‘Poatanom‘? Mislim da to nema puno smisla za Aspinalla", dodao je Guimaraes.

Sada im je plan da obrane naslov u poluteškoj kategoriji, ali nisu zatvoreni za ideju da pređu u tešku kategoriju ako UFC da pravu ponudu.

"Ima želju i reći ću vam samo ovo, odradit će nevjerojatan posao u teškoj kategoriji. On je teška borba za bilo koga u toj diviziji. Gladan je borbe. Vrijeme mu, kaže, ističe, a želi postići najviše što može. Izuzetno je samouvjeren i mislim da bi zablistao u toj kategoriji. Vidjet ćemo što UFC može staviti na stol, ali neće se boriti u Rio de Janeiru”, zaključio je.

Linker
25. travanj 2024 11:44