UFC

Merab Dvalishvili želi O‘Malleyju da obrani pojas: ‘Prozivam ga od 2018. godine, uzet ću mu i pojas i jaknu‘

 Merab Dvalishvili 

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Merab će sada pomno pratiti UFC 299 koji se održava idućega mjeseca jer će se on boriti s pobjednikom iz meča između O‘Malleyja i Vere

Merab Dvalishvili je noćas došao do ogromne pobjede, a bivšeg prvaka Henryja Cejuda je svladao odlukom sudaca nakon tri odlične runde. Bolji je Merab bio u gotovo svakom trenutku, a odmah nakon borbe je bilo jasno kolika je on ustvari prijetnja prvaku O‘Malleyju.

Dugo je Merab odbijao napasti titulu jer ju je držao njegov najbolji prijatelj, Aljamain Sterling. Sada kada Sterling više nije prvak, Merabovi apetiti su se promijenili te je sinoć samo potvrdio da on želi i mora biti sljedeći borac koji će napasti titulu u bantam kateogriji:

‘‘Postoji samo jedan cilj u ovom trenutku: boriti se za pojas i osvojiti pojas. Vjerujem u sebe i vremenom sve više napredujem, a to ste mogli i vidjeti. Svaka borba mi izgleda sve lakše, a vidjeli ste da se večeras nisam ni zapuhao. Bilo mi je vrlo ugodno i ovo je tek početak. Ispred sebe imam još mnogo godina jer živim zdravo i sada mogu biti ‘full time‘ borac‘‘, rekao je Merab na press konferenciji.

‘‘Želim se boriti protiv O‘Malleyja jer ga prozivam još od 2018. On je trenutno prvak, a želim mu da zadrži pojas pa da se mogu boriti protiv njega. Želim mu uzeti pojas. Vidio sam danas da nosi i lijepu jaknu, želim mu uzeti i nju‘‘, dodao je.

Merab će sada pomno pratiti UFC 299 koji se održava idućega mjeseca jer će se on boriti s pobjednikom iz meča između O‘Malleyja i Vere. Možda bude i zamjenski borac, no to je na UFC-u da odluči.

Linker
22. travanj 2024 01:15