UFC

Volkanovski se javio nakon teškog poraza od Topurije: ‘Ne tražim izlike. Koga on dodirne desnicom, ide na pod‘

Alexander Volkanovski

 Mikael Ona/Zuma Press/Profimedia
Ukoliko to bude želio, UFC će sigurno Volkanovskom dati instant revanš protiv novog prvaka. No, možda uistinu ne bi bila loša stvar da napravi neku pauzu

Iako su svi znali koliko je opasan borac noćas čekao bivšeg prvaka Alexandera Volkanovskog, dojam je ipak bio kako je većina smatrala da će uspjeti obraniti pojas. Međutim, Ilia Topuria ga je nokautirao u drugoj rundi i zasluženo slavio u ovom velikom meču, tako da samopouzdanje koje je imao, nije bilo bez pokrića.

Odličnom desnicom je Topuria pogodio Volkanovskog i ‘‘ugasio svjetla‘‘, a od Volkanovskog smo već navikli da je velik i u pobjedi i u porazu. Bivši prvak se javio nakon poraza, a za poraz nije tražio opravdanja.

‘‘Ništa ne možete oduzeti od Topurije. Ako vas pogodi rukom na taj način, ići ćete dolje. Ne zanima me, jednostavno je tako. To je bila čista desnica i bez obzira tko ste, ako dopustite da vas onako pogodi u bradu, ići ćete na pod. Ne smijete mu dopustiti da vas dotakne. Mene je dohvatio i ništa mu ne oduzimam od pobjede‘‘, rekao je Volkanovski na press konferenciji.

‘‘Osjećao sam se dobro unutra, kamp mi je prošao odlično. Prva runda je prošla odlično, u drugoj je bio plan raditi više. Taman sam počeo s tim, ali me dohvatio. Takva je ova igra. Siguran sam da sam pobjeđivao do tog trenutka‘‘, dodao je.

Ukoliko to bude želio, UFC će sigurno Volkanovskom dati instant revanš protiv novog prvaka. No, možda uistinu ne bi bila loša stvar da napravi neku pauzu jer se po mnogima vratio i prerano nakon nokauta od Makhacheva, a s obzirom da više nije mlad borac, možda bi i trebao.

Linker
22. travanj 2024 23:16