UFC

Michael Bisping: ‘Dricus Du Plessis bi prebio ovu verziju Adesanye, bilo je razočaravajuće. Nije se pojavio!‘

Dricus Du Plessis 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Adesanya je te večeri bio u potpunosti izdominiran, a što će biti od revanša, vidjet ćemo u budućnosti

Nakon što je u velikom stilu srušio Roberta Whittakera, Dricus Du Plessis je zaslužio svoj napad na titulu. Zbog ozljede nije nastupio protiv Adesanye na UFC 293 priredbi protekloga vikenda, a umjesto njega je u priču uskočio Sean Strickland koji je deklasirao prvaka i okitio se UFC-ovim pojasom u srednjoj kategoriji.

Nakon što je Strickland pobijedio Adesanyu, postavilo se pitanje što bi mu tek učinio Dricus. Michael Bisping smatra da bi bivši prvak Adesanya još gore prošao protiv Južnoafrikanca, a sve to temelji na njegovoj izvedbi protiv Stricklanda:

‘‘Što je sljedeće? Jared Cannonier je bio tamo kao zamjenski borac, ima pobjedu nad Seanom Stricklandom, no prvi izazivač je Dricus Du Plessis. Moram biti iskren, da se Du Plessis te večeri našao nasuprot Izzyja, mislim da bi prebio tu verziju Izzyja. Ne oduzimam ništa od Seana, niti udaram Izzyja dok je na podu. Samo želim reći da ovo nije bio dobar nastup od strane Izzyja‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Bio je to razočaravajući događaj, uistinu jest. Israel Adesanya, moram birati riječi, se nije pojavio te večeri. Čovjek je superzvijezda i možda je žrtva Drakeovog prokletstva, možda je počeo starjeti, možda se prečesto bori i ima previše kampova. Možete to prerezati na milijun dijelova, nije ni bitno‘‘, dodao je Bisping.

Što god se te večeri dogodilo, Sean Strickland je sada novi prvak srednje kategorije. Adesanya je te večeri bio u potpunosti izdominiran, a što će biti od revanša, vidjet ćemo u budućnosti. Dana je rekao da ga želi odmah, iako je pitanje treba li ga nakon takvog poraza odmah dobiti.

Linker
03. svibanj 2024 09:27