UFC

Michael Bisping o rivalstvu Covingtona i Masvidala: ‘Ako Colby glumi, onda zaslužuje Oscara‘

Colby Covington

 ROSLAN RAHMAN/AFP/Profimedia
Umirovljeni engleski borac smatra kako je mržnja između dvojice velteraša istinska

UFC je brojne fanove oduševio, objavivši kako će Colby Covington i Jorge Masvidal dobiti priliku za razriješiti račune. Dvojica vrhunskih velteraša, nekoć su bili najbolji prijatelji i cimeri, a sada između njih vlada možda i najveće neprijateljstvo u cijelom UFC-u.

Ipak, puno puta kroz povijest ovog sporta, ispostavilo se kako su razna rivalstva zapravo napuhana od strane medija, ali i same promocije. Mečevi se puno bolje prodaju i popraćeniji su, ukoliko su akteri tog meča u nekakvoj svađi i rivalitet prenose izvan samo kaveza.

Nastavno na to, naravno da postoji određena sumnja kako je i rivalstvo Covingtona i Masvidala zapravo prenapuhano. Posebice ako uzmemo u obzir osobnost koju Colby Covington prodaje MMA javnosti. ''Chaos'' se godinama prikazuje kao negativac, konstantno vrijeđa protivnike i ''trash talk'' jedan je njegovih simbola. Oni koji ga osobno poznaju, nerijetko su izjavljivali kako je Colby zapravo posve drukčija osoba, od onoga kakvim se prikazuje u javnosti. Međutim, Michael Bisping smatra da se ovaj put ne radi o glumi.

''S kime god pričate, govorit će vam kako je Colby uistinu sjajan tip. On samo prodaje borbe na taj način te se tako predstavlja. Možda je to istina. Međutim, ako on uistinu glumi, dajte tom čovjeku je**nog Oscara, jer on onda u kontinuitetu nevjerojatno dobro glumi.'', započeo je Bisping putem svog YouTube kanala, a zatim je dodao.

''Stvari koje govori o Masvidalovoj bivšoj ženi, njega naziva lošim ocem i slično. Mislim da to nije gluma. Oni su živjeli zajedno, znaju puno osobnih stvari jedan o drugome. Sve to dovodi do dubokog rivalstva.'', objasnio je bivši UFC-ov prvak srednje kategorije.

Sam Colby, priznao je kako se 2017. godine odlučio okrenuti ka ulozi negativca, jer mu je promocija prijetila otkazom. Nisu ga smatrali dovoljno karizmatičnim i zanimljivim, unatoč sjajnim borilačkim vještinama koje posjeduje. Sve to, dovelo je do Colbyja kojeg danas poznajemo. Što se rivalstva s Masvidalom tiče, vjerojatno ćemo puno toga saznati nakon što njihov meč završi. Jedno je sigurno, sve do 05. ožujka i završetka UFC 272 priredbe, Masvidal i Covington bit će pravi neprijatelji.

Linker
19. travanj 2024 15:27