UFC

Michael Bisping: ‘Oliveira će morati biti savršen protiv Makhacheva, u borbama za titulu je bio blizu poraza‘

Oliveira, Bisping i Makhachev

 Screenshot (youtube, Ufc, Michael Bisping)
Istina je da je Oliveira imao teške trenutke u tim borbama

UFC-ov komentator i bivši prvak Michael Bisping smatra da će Charles Oliveira imati pune ruke posla protiv odličnog Islama Makhacheva. Podsjećamo, meč za titulu prvaka lake kategorije održat će se između njih dvojice 22. listopada (deseti mjesec) u Abu Dhabiju na UFC 280 priredbi.

Ruku na srce, u sva tri meča u kojima se Oliveira borio za titulu je bio uzdrman, a u nekima čak i u debelom ‘knockdownu‘ te je borba znala biti blizu prekida. Usprkos tome se uvijek uspio vratiti u borbu i u velikom stilu doći do pojasa (osim protiv Gaethjea zbog pada vage). Upravo je to glavni razlog zašto Bisping smatra da si protiv ‘savršenog‘ Makhacheva neće moći dopustiti takve greške.

‘‘Oliveira će morati biti oprezan. Ako želi biti prvak, ako želi pobijediti i još jednom otići kući s ovim sjajnim pojasom protiv Islama Makhacheva, morat će biti savršen jer Islam ne radi pogreške. Čovjek je u nizu od deset pobjeda‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Po mom mišljenju, Charles Oliveira je najzabavniji borac na cijelom rosteru. Uistinu je, zato što je u gotovo svim borbama bio završen i zbog toga mora biti oprezan. Ne želiš da te Islam Makhachev zakači jer je on vrlo precizan. On ne pravi pogreške‘‘, zaključio je.

Iako mnogi vjeruju u pobjedu Oliveire, ipak su izašli službeni koeficijenti kladionica po kojima je Makhachev veliki favorit. Vjeruje se da će se koeficijenti ‘normalizirati‘ kako se borba bude približavala, ali nama ostaje samo jedno: iščekivati ovaj spektakl još neko vrijeme.

Linker
19. travanj 2024 13:18