UFC

Michael Bisping žarko želi vidjeti najočekivaniji revanš u svijetu UFC-a: ‘On je trenutno najuzbudljiviji borac u promociji!‘

Michael Bisping

 SCREENSHOT (YOUTUBE, MICHAEL BISPING)
Propisno je nahvalio oba borca

Nema tko nije zadivljen i oduševljen Charlesom Oliveirom nakon sjajne pobjede protiv Beneila Dariusha prošli vikend na UFC-u 289. Nokautom u prvoj rundi "Do Bronx" se vratio sa stilom nakon što ga je Islam Makhachev porazio u borbi za pojas prošle godine, a sada cjelokupni MMA puk želi vidjeti njihov revanš.

Gotovo da nema poznate osobe iz ove niše koja nije izrazila želju da se ova dvojica ponovno suoče u kavezu, a sada je na red došao i bivši prvak srednje kategorije te komentator i analitičar, Michael Bisping. Prokomentirao je pobjedničke nizove oba borca, ali i jasno dao do znanja čiju ruku želi vidjeti u zraku na koncu meča.

"Charlesov niz protivnika koje je pobijedio su bolje od Islamovih, ali, koga briga? Jedino bitno je da je Islam prvak. On ga je pobijedio i zasluženo je na tronu. Ipak, u revanšu ćemo vjerojatno vidjeti puno boljeg Oliveiru nego u prvom meču. Njegov problem jest taj što ga je prelako uhvatiti i to je Makhachev iskoristio, no ne vjerujem da će mu se to opet dogoditi. Više od svega bih volio vidjeti njegovu pobjedu, to znači da automatski imamo trilogiju, što svi volimo. Pa samo pogledajte kakve su trilogije bile u prošlosti, jednostavno spektakularno", rekao je na svom YouTube kanalu.

Premda Oliveira nije pružio prevelik otpor Makhachevu koji ga je ugušio u drugoj rundi, jasno je da je Brazilac jako opasan i da ga ne treba otpisati ni u kojem trenutku, s čime se slaže i Bisping.

"Iako je Islam favorit, nikako ne treba otpisati Charlesa. On je najuzbudljiviji borac u cijeloj promociji te svi vole gledati njegove mečeve, a pogotovo bi sve gorjelo da jednom dođe do trilogije. To bi apsolutno svi koji vole ovaj sport željeli gledati, ne vjerujem da postoji netko tko ne bi. To će biti tijesna borba što god netko rekao, Islam je favorit, ali Oliveira je opasniji kad pričamo o završnicama. Makhachev ima nešto sigurnije strategije, zato je i izgubio samo jednom. Kako god bila, jedva čekam njihov revanš", zaključio je.

Linker
29. travanj 2024 21:11