UFC

(VIDEO) Islam u sred Oliveirinog intervjua pisao po Twitteru, Charles pitao publiku: ‘Tko je prvak?‘

Oliveirin intervju

 Screenshot (youtube, Ufc)
Sada je na potezu UFC, a ne vjerujemo da će propustiti priliku organizirati ovaj meč kojeg svi želimo još jednom gledati

Na uistinu spektakularan način je Charles Oliveira svladao Beneila Dariusha u prvoj rundi sunaslovne borbe na noćašnjem UFC 289. Iako su mnogi očekivali tri runde teškog rata, to se ipak nije dogodilo jer je Oliveira još jednom pokazao zašto je on fanovima omiljeni borac.

‘‘High kickovima‘‘ je pogađao Dariusha koji nije imao rješenje u stojci, a krajem prve runde je Oliveira posao dovršio udarcima u parteru. U sred intervjua s Danielom Cormierom Islam Makhachev je na Twitteru napisao:

‘‘Čestitam Charles. Ali i dalje postoje leveli u ovoj igri‘‘.

Oliveira mu je odgovorio odmah u kavezu:

‘‘Hvala vam svima na podršci. Charles Oliveira je veliki prvak. Prvak ima ime, a to je Charles Oliveira. Ne trebam slati nikakve poruke. Prošli put ste od mene vidjeli samo deset posto, a ovog puta je to bilo 120 posto. Dana, ja sam sljedeći. Borit ću se s njim u njegovoj kući. Otići ću tamo, spreman sam.

Nakon toga je Cormier rekao kako je Islam upravo na Twitteru napisao gore navedenu izjavu, a Charles je samo kratko postavio pitanje publici: ‘‘Tko je prvak?‘‘, na što je dvoranom gromoglasno počelo odjekivati njegovo ime. Cijelu situaciju ćete moći pogledati pri dnu članka.

Što reći nego da je Oliveira ovakvom pobjedom apsolutno zaslužio još jednu priliku. Protiv Makhacheva je lani pao bez ispaljenog metka, no danas smo vidjeli tko je ustvari Charles Oliveira. Sada je na potezu UFC, a ne vjerujemo da će propustiti priliku organizirati ovaj meč kojeg svi želimo još jednom gledati.

Linker
30. travanj 2024 14:14