UFC

Michael Chandler kaže da mora ‘usporiti‘ protiv Poiriera, ali je i poručio: ‘Ne držite me za riječ‘

 Michael Chandler 

 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Poznat je po svom atraktivnom stilu koji je i rizičan u dosta slučajeva

Michaela Chandlera za vikend očekuje peti nastup pod okriljem UFC-a, a već je u drugom napao titulu koju je tada držao Charles Oliveira. U dosadašnja četiri nastupa ima dvije pobjede i isto toliko poraza, a u subotu ga očekuje okršaj protiv jednog od najboljih udarača u kategoriji, Dustina Poiriera.

Chandler je poznat po svom beskompromisnom i atraktivnom stilu što ga je na kraju krajeva i gurnulo u sam vrh toliko brzo nakon dolaska u UFC, no protiv Oliveire i Gaethjea ga je to koštalo, a Oliveira ga je pobijedio čak tehničkim nokautom. Svjestan je Chandler da se protiv Poiriera ne smije upuštati u razmjene, no nije siguran hoće li se toga uspjeti držati:

‘‘Volim ono što radim i mislim da moj stil više puta prolazi nego što ne prolazi. Ima situacija kada malo trebam popustiti gas, biti više kao veteran, a mislim da ćete to vidjeti u ovoj borbi. Nemojte me držati za riječ, ali vidjet ćemo što će se dogoditi‘‘, rekao je Chandler za Yahoo Sports.

‘‘Volim početi brzo, a nakon toga možda smirim malo. Ali, definitivno počinjem brzo kao i uvijek. Dustin Poirier nije teška zagonetka za riješiti, ne kažem da nije teška borba, ali on je briljantan u osnovama. Dobar je na nogama, a nije loš ni u grapplingu‘‘, zaključio je.

Dustin Poirier se nije borio od dvanaestog mjeseca prošle godine kada ga je pobijedio Charles Oliveira, a prije toga je dvaput pobijedio Conora McGregora. Hoće li i Chandlera dodati u svoj rezime, saznat ćemo u noći sa subote na nedjelju.

Linker
03. svibanj 2024 10:34