UFC

Michael Chandler otkrio tko mu je bio najteži protivnik u karijeri: ‘Onesvijestio sam se između rundi‘

Michael Chandler

 Screenshot (youtube, Theo Von)
‘Iron‘ je prije dolaska u UFC dugo godina bio u Bellatoru

Nešto više od dva tjedna ostalo je do sljedećeg nastupa Michaela Chandlera. Još od svog dolaska u UFC bori se na najjačim imenima te je jednom i napao titulu, a na UFC 281 priredbi borit će se protiv Dustina Poiriera. Inače, UFC 281 predvode Israel Adesanya i Alex Pereira, a priredba se održava u Madison Square Gardenu.

Iako se u UFC-u borio sa nedvojbeno najjačom konkurencijom nego ikad prije u karijeri, ostvario je dvije pobjede i dva poraza. Gubio je u meču za titulu lake kategorije od Charlesa Oliveire, a pobijedio ga je i Justin Gaethje. Osim njih borio se protiv Tonyja Ferguona i Dana Hookera, no to nisu imena koja su Chandleru davala najveći izazov. Prema njemu, najteži protivnik u karijeri mu je bio Benson Henderson.

‘‘Mislim da mi je najteža borba s taktičke strane bila ona protiv Bensona Hendersona. To je bivši UFC prvak koji je došao u Bellator i s njim sam se borio dva puta. Onesvijestio sam se između četvrte i pete runde kad sam se borio s njim. Bio je tu onaj veliki ‘suplex‘, a prebijao sam ga dvije ili tri runde‘‘, rekao je Chandler.

‘‘Taj tip nije imao ni modricu ni ogrebotinu. Gledao sam ga kako zabacuje svoju veliku kosu i pomislio sam si je li to robot. Mislim, nema ništa gore od toga‘‘, zaključio je.

Chandlera idućega mjeseca čeka Dustin Poirier, koji je u trenutno posljednjem nastupu poražen od Charlesa Oliveire. Prije toga je dvaput pobijedio Conora McGregora, a posljednji puta se borio u dvanaestom mjesecu prošle godine.

Linker
25. travanj 2024 16:56