UFC

Michael Chandler uputio savjet Dustinu Poirieru: ‘Čekaj povratak McGregora i četvrtu borbu s njim‘

Michael Chandler i Helen Yee
 Screenshot (youtube, Helen Yee Sports)
Dustina Poiriera vjerojatno čeka prilika za napasti pojas koji trenutno drži Charles Oliveira

Bivši Bellatorov prvak lake kategorije Michael Chandler priprema se za borbu protiv Justina Gaethjea. Odličan obračun boraca lake kategorije trebao bi nastupiti u sklopu UFC 268 priredbe, međutim Chandler je doveo pod borbu pod znak upitnika, točnije datum održavanja borbe. Naime, ''Iron'' je objasnio kako se neće cijepiti do tada, a nove epidemiološke mjere nalažu da sudionici sportskih događaja u zatvorenim prostorima moraju biti cijepljeni. Chandler je u nedavnom razgovoru s Helen Yee prokomentirao situaciju u vrhu lake kategorije, a imao je zanimljiv savjet za Dustina Poiriera.

''Čovječe, da sam Dustin Poirier, jednostavno bih čekao četvrtu borbu protiv Conora. Ukoliko Poirier osvoji titulu, može li Conor odmah nakon povratka dobiti borbu protiv Dustina koja će tada ujedno biti i borba za pojas. Događale su se i u luđe stvari. Ipak, da sam ja Dustin Poirier, samo bih čekao na povratak Conora i četvrtu borbu, naročito nakon stvari koje je izrekao na račun Dustinove supruge i djece. Međutim, isto tako znam da je Poirier sportaš i natjecatelj te želi osvojiti najveću nagradu u MMA-u. On je bio privremeni prvak, no to on želi biti neprikosnoveni prvak. Stoga smatram da će natjecatelj u njemu odabrati borbu protiv Charlesa Oliveire.'', rekao je Michael Chandler, a zatim se osvrnuo na Charlesa Oliveiru od kojeg je izgubio u borbi za upražnjenu titulu UFC-ova prvaka u lakoj kategoriji te potencijalnu borbu Oliveire i Poiriera.

''Mislim da su obojica svestrani. Smatram kako Poirier ima nešto više borbenog duha kada borba ode u duboke vode. Charles Oliveira pobijedio me u drugoj rundi, na samom početku te runde i stoga nismo vidjeli kakav je u kasnijim fazama takve borbe. Vidjeli smo ga u nešto kasnijoj fazi protiv Tonyja Fergusona, no to je bila jednostrana borba u kojoj je dominirao. Mislim da bi ga Poirier savladao u trećoj ili četvrtoj rundi, a ukoliko doguraju do sudačke odluke, Dustin će pobijediti na bodove.'', dodao je Chandler koji očito favorizira ''Diamonda'' u borbi protiv aktualnog prvaka.

Linker
26. travanj 2024 18:07