UFC

Michel Pereira dobio ono što je dugo tražio: Sean Brady čeka ga početkom godine

Pereira i Brady

 Screenshot (yotutube, Ufc)
Pereira je u odličnom nizu od pet pobjeda, a isti je Bradyju prekinuo Belal Muhammad na UFC 280 priredbi

Michel Pereira već dugo vremena zaziva novi meč i to protiv nekog tko je na službenoj rang ljestvici na boljoj poziciji od njega. Izgleda da je dobio ono što želi jer ga uskoro čeka Sean Brady, tako da će Pereira dobiti priliku popeti se na najviše mjesto do sada.

Pereira je trenutno 14. na službenoj rang ljestvici, a tamo je dospio pobijedivši Santiaga Ponzinibbia u petom mjesecu ove godine. Osim toga ‘‘Demolidor‘‘ je o odličnom nizu od pet uzastopnih pobjeda u UFC-u, tako da je bilo za očekivati da će u narednom meču dobiti najtežeg protivnika do sad.

Iako je u odličnom nizu, Pereira je nakon uspješnog debija u UFC-u zaredao dva poraza. Jedan od njih je bio protiv Diega Sancheza zbog nedozvoljenog koljena, a zatim je naredao pet odličnih pobjeda koje su ga dovele do Bradyja.

Što se tiče Seana Bradyja, on dolazi iz poraza na UFC 280 priredbi kada ga je tehničkim nokautom svladao Belal Muhammad. Brady je dugo nosio epitet jednog od najtalentiranijih boraca u diviziji, no Muhammad je ipak razotkrio neke rupe u njegovoj igri, ponajviše na nogama. Nanio mu je tako Belal prvi poraz u karijeri, tako da će protiv Pereire pokušati vratiti se pobjedama.

Brady je prije posljednjeg poraza imao pet uzastopnih pobjeda u UFC-u, a Pereira je protivnik kojeg bi stilski morao pobijediti. Borba će se održati na UFC on ESPN 43 priredbi u trećem mjesecu, a predvode ju Holly Holm i Yana Kunitskaya.

Linker
26. travanj 2024 22:05