UFC

Od Stipe Miočića do Conora McGregora i GSP-a: Pogledajte božićne čestitke poznatih MMA boraca

Obitelj Miočić

 Instagram (stipe Miočić)
Brojni poznati svjetski MMA borci oglasili su se putem društvenih mreža kako bi zaželjeli fanovima sretan Božić

Božić i praznici koji uslijede u periodu oko Božića i proslave Nove godine, mnogima su najljepše doba u kalendarskoj godini. Radi se o periodu koji mnogi provode u društvu svoje obitelji i ostalih najbližih, a uglavnom prevladava osjećaj ljubavi, mira i zajedništva.

Čak i svijet borilačkih sportova uglavnom miruje u to doba godine. UFC kao najveća MMA organizacija na svijetu pauzira s eventima do 14. siječnja (1. mjesec), a slična je stvar i s ostalim velikim MMA organizacijama.

Velikih boksačkih mečeva također uglavnom nema u tom periodu i borci, barem oni koji uskoro nemaju ugovoren meč, mogu se dodatno opustiti na obiteljskim druženjima.

U doba društvenih mreža, brojne poznate ličnosti imaju priliku podijeliti dašak svoje kućne atmosfere s fanovima koji ih prate, a brojni vrhunski MMA borci odlučili su makar jednom objavom zaželjeti sretan Božić svojim pratiteljima.

Stipe Miočić također je objavio fotografiju zajedno sa svojom suprugom i dvoje djece, a nije bio naročito rječit u svojoj objavi.

‘‘Sretan Božić‘‘, sve je što je Miočić napisao u sklopu svoje objave.

Pojedini borci pokušali su biti nešto kreativniji, što fotografijama, što tekstovima objave, a u nastavku članka možete pogledati neke od čestitki najpoznatijih svjetskih MMA boraca.

Jan Blachowicz:

Miesha Tate:

Thiago Santos:

Matt Hughes:

Amanda Nunes i Nina Nunes:

Tom Aspinall:

Frankie Edgar:

Chris Curtis:

Robert Whittaker:

Max Holloway:

Conor McGregor:

Georges St-Pierre:

Jose Aldo:

Michael Bisping:

Eddie Wineland:

Linker
11. svibanj 2024 04:37