UFC

Miesha Tate se ipak neće boriti sljedećeg vikenda: Lauren Murphy otkazala borbu iz nepoznatih razloga

 Miesha Tate

 Kena Krutsinger/Getty images/Profimedia
Odgođen debi u muha kategoriji

Izgleda da će Miesha Tate ipak malo pričekati kada je u pitanju njen debi u muha kategoriji. Podsjećamo, Miesha se trebala boriti na UFC 276 priredbi protiv Lauren Murphy, no ta se borba neće dogoditi na ovoj priredbi.

UFC je ovu vijest pustio sinoć na UFC on ESPN 38 priredbi. Prema više izvora, Murphy je bila primorana povući se iz ove borbe zbog za sad još uvijek nepoznatih razloga. Murphy i Tate su se već trebale boriti 14. svibnja (peti mjesec), ali borba je i tad bila odgođena. Ovaj okršaj u muha kategoriji će, prema UFC-u, biti ponovno zakazana za neku od sljedećih priredbi.

UFC 276 održava se sljedećeg vikenda u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a event predvodi borba za titulu u srednjoj kategoriji između Israela Adesanye i Jareda Cannoniera. Također, borbu za titulu ćemo gledati i u sunaslovnoj borbi između Alexandera Volkanovskog i Maxa Hollowayja, a to će im ujedno biti i treći put da se bore.

Miesha Tate se vratila iz mirovine nakon pet godina prošlog ljeta, kada je na UFC on ESPN 26 priredbi pobijedila Marion Reneau tehničkim nokautom u trećoj rundi. Nakon toga je poražena protiv Ketlen Vieiere, da bi onda najavila da prelazi u muha kategoriju.

Kad će se ova borba dogoditi, ostaje nam za vidjeti.

Linker
25. svibanj 2024 15:46