UFC

Miesha Tate žestoko napala Ladd: ‘Nije problem pad vage, pokušala si varati!‘

Miesha Tate
 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Jedna od žešćih kritika UFC-ovoj borkinji došla je od bivše prvakinje

Nakon što je prekoračila granicu UFC-ove bantam kategorije, povodom čega joj je otkazana i borba protiv Macy Chiasson, Aspen Ladd najavila je kako očekuje žestoke verbalne napade i kritike. Objasnila je kako je razlog njenih problema bila menstruacija te da je ista također razlog cijele drame kakvu je izvela na vaganju.

Očekivano, nije dočekala previše razumijevanja, ali jedna kritika mogla bi ju posebno zaboljeti. Ona dolazi od Mieshe Tate, bivše prvakinje te odnedavno također ponovno UFC borkinje bantam kategorije, koja smatra kako je Ladd sve ono na vaganju izvela da bi pokušala prevariti. Slijedom toga, reklo bi se da podržava Chiasson, koja je nakon svega odbila boriti se.

"Jedna stvar je pasti vagu, ali druga stvar je pokušati varati na vagi i pokušati pronaći svaki mogući izgovor da se ne izvažeš na pravilan način. Svi su vidjeli kako si varala, a svejedno si došla s pola kilograma previše. Mogla bih se kladiti da si sigurno bila na barem 63 kilograma", napisala je Tate, podijelivši prvobitnu Twitter objavu Ladd.

Na jedno dodatno pitanje kako misli da je Ladd varala, Miesha se referirala na njenu nemogućnost podizanja ruku, s ciljem da se uhvati za paravan te pokuša time smanjiti svoju prikazanu težinu (sjetite se Daniela Cormiera i ručnika).

Ladd nije reagirala na kritiku svoje kolegice, no zato je to napravio njen trener Jim West, koji je Mieshi žestoko odgovorio.

"Molim te pokušaj stajati uspravno, s rukama u zraku, dok si dehidrirana, dok ti se vrti te dok imaš mučnine, sve to dok pokušavaš zadržati kontrolu jer istovremeno i krvariš. Bolje se nadaj da se nikad nećeš morati boriti protiv Aspen. Zapravo, niti nećeš jer si kukavica", napisao je West.

Eventualna borba Tate i Ladd zapravo je itekako realna, ako Miesha idućeg mjeseca savlada Ketlen Vieiru. Postat će u tom slučaju jedna od kandidatkinja za napad na titulu, a za poziciju izazivačice mogla bi se boriti upravo protiv mlade Aspen. Nakon ovakvih komentara nema sumnje da bi taj eventualni ogled bio dodatno začinjen.

Linker
20. travanj 2024 03:48